19 Μαρτίου, 2024
  • 19 Μαρτίου, 2024

ΡΟΝΑΛΝΤΟ:Για μένα, είμαι το νούμερο 1 στην ιστορία!

By on 18 Σεπτεμβρίου, 2019 0 416 Views

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από όσες είχε δώσει ως σήμερα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ως σούπερ σταρ αλλά και για τον τάφο του! Είπε πάρα πολλά ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μιλώντας στον Πιρς Μόργκαν στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV.

Μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι και για την κόντρα τους, για τις «Χρυσές Μπάλες», αλλά και για το πόσο… βαρετό είναι να είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο!
«Θα ήθελα να έχω τις περισσότερες ”Χρυσές Μπάλες” στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Θα το λάτρευα και νομίζω ότι το αξίζω. Ο Μέσι είναι φανταστικός τύπος και φανταστικός παίκτης, αλλά νομίζω ότι αν έχω έξι, επτά ή οκτώ ”Χρυσές Μπάλες”, τότε θα είμαι πάνω από αυτόν.
Δεν είμαστε φίλοι, αλλά μοιραζόμαστε το προσκήνιο για 15 χρόνια. Έχουμε καλή σχέση, ξέρω ότι με ωθεί να γίνομαι καλύτερος κι εγώ ωθώ αυτόν» είπε ο Ρονάλντο και στη συνέχεια έκανε ένα… μακάβριο αστείο: «Δεν μπορώ να ελέγξω τι αρέσει στον κόσμο, σε κάποιους αρέσει αυτός ή ο άλλος παίκτης. Για μένα, είμαι το νούμερο 1 στην ιστορία. Ξέρω ότι είμαι ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Δεν θέλω στον τάφο μου το νούμερο 7, αλλά το νούμερο 1!».

Ο άσος της Γιουβέντους είπε, επίσης, ότι θα ήθελε να μην είναι συνέχεια στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
«Το να είμαι εγώ είναι βαρετό. Ένα κομμάτι του είναι φανταστικό. Το να είσαι διάσημος, πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες και στην τηλεόραση. Αλλά μετά από 15 χρόνια το μόνο που ζητάω είναι ιδιωτικότητα. Τα τελευταία 10 χρόνια την έχω χάσει. Δεν έχω καταφέρει να πάω τα παιδιά μου στο πάρκο. Αν το κάνω, όλοι αρχίζουν να μας κοιτάνε και αυτό προκαλεί νευρικότητα στα παιδιά, στη φίλη μου και σε μένα» ήταν τα λόγια του.
Ο Κριστιάνο εξομολογήθηκε και μια από τις πιο αγαπημένες προσωπικές ιστορίες του όταν μαζί με έναν φίλο του μεταμφιέστηκαν για να μπουν σε ένα κλαμπ της Μαδρίτης για ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι αποδίδοντας την επιλογή του στο πόση ανωνυμία του έδωσε η μεταμφίεσή τους.
Ερωτηθείς, επίσης, για τις κατηγορίες βιασμού σε βάρος του από την Αμερικανίδα Κάθριν Μαγιόργκα, παραδέχθηκε ότι το 2018 ήταν η πιο δύσκολη χρονιά στη ζωή του.
«Με έκαναν να νιώσω τόσο άσχημα. Μια ημέρα ήμουν στο σπίτι με τη φίλη μου και ξαφνικά οι ειδήσεις άρχισαν να μεταδίδουν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε “εκείνο και το άλλο”. Ακούς τα παιδιά σου να κατεβαίνουν τη σκάλα και αλλάζεις κανάλι γιατί νιώθεις ντροπή. Παίζουν με την αξιοπρέπειά του. Είναι δύσκολο. Έχεις παιδιά, οικογένεια, μια σύντροφο».