19 Μαρτίου, 2024
  • 19 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ρονάλντο: «Ζητούσαμε τα μπέργκερ που άφηνε ο κόσμος, ψάχνω τις κοπέλες που μας τα χάριζαν»

Ρονάλντο: «Ζητούσαμε τα μπέργκερ που άφηνε ο κόσμος, ψάχνω τις κοπέλες που μας τα χάριζαν»

By on 18 Σεπτεμβρίου, 2019 0 1035 Views

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για τα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε και αναζητεί ακόμα τις γυναίκες που τον βοήθησαν.

Στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Good Morning Britain  ο Πορτογάλος άσος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που συνάντησε στα παιδικά του χρόνια, όταν δεν είχε καθόλου χρήματα. Μάλιστα, αναγκαζόταν με άλλα παιδιά να περιμένει έξω από τα McDonalds της γειτονιάς που έμενε στη Λισαβόνα για να τους δώσουν τα μπέργκερ που άφηνε ο κόσμος για να φάνε.

«Ήμουν 12 ετών και δεν είχα χρήματα. Ζούσα με άλλους παίκτες στην ηλικία μου από διάφορα μέρη της Πορτογαλίας. Ήταν δύσκολα χωρίς την οικογένειά μου. Θυμάμαι ότι υπήρχε ένα κατάστημα McDonalds εκεί κοντά όπου ζητούσαμε τα μπέργκερ που άφηναν και μια κυρία που τη λέγαν Έντνα και άλλες δύο κοπέλες πάντα μας έδιναν. Ελπίζω αυτό εδώ να με βοηθήσει να τις βρω. Θέλω να τις προσκαλέσω στο Τορίνο ή στη Λισαβόνα για δείπνο και να ανταποδώσω σε αυτές ό,τι έκαναν για μένα. Ποτέ δεν το ξέχασα», υπογράμμισε ο Ρονάλντο.