25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΙΔΙΑΚΕΘ:Δύσκολος αγώνας.Πάντα οι ομάδες του Π. Χριστοδούλου έχουν καλή οργάνωση

ΙΔΙΑΚΕΘ:Δύσκολος αγώνας.Πάντα οι ομάδες του Π. Χριστοδούλου έχουν καλή οργάνωση

By on 18 Σεπτεμβρίου, 2019 0 2769 Views

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ παραχωρεί δημοσιογραφική διάσκεψη εν όψει του επόμενου αγώνα με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας.

«Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Είναι αρκετά δύσκολο παιχνίδι για εκτός έδρας. Ειδικά στο Μακάρειο συναντάμε δυσκολίες και πρέπει να παίξουμε στο 100% για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πάντα οι ομάδες του Πάμπου Χριστοδούλου έχουν καλή οργάνωση, είναι καλές στο τακτικό κομμάτι, αθλητικές και δυνατές. Πρέπει να προσέξουμε και να δώσουμε το 100% για να φύγουμε νικητές», ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι.

Για το τελευταίο παιχνίδι με την Ομόνοια: «Έχουμε διαπιστώσει ξανά εκ νέου, ήταν πολύ καλό παιχνίδι. Το καλό νέο είναι ότι τα κακά που είδαμε στην απόδοση μπορούν να βελτιωθούν. Ήταν πάρα πολύ καλό το πρώτο 20λεπτο. Μετά άλλαξε το παιχνίδι αλλάξαμε και εμείς, αυτό που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, είναι ότι μας δημιούργησε πρόβλημα η Ομόνοια με αντεπιθέσεις. Πρέπει να το διορθώσουμε, να διορθώσουμε τις χαμένες μπάλες. Όλα είναι μέρος του παιχνιδιού. Στα καλά μας διαστήματα δεν πετύχαμε γκολ. Για μένα το συμπέρασμα είναι ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό μάθημα. Το χειρότερο πνευματικά ήταν η φάση του 1-1, στο τελευταίο λεπτό του α’΄ημιχρόνου. Υπήρξαν και καλά σημεία».

Για το αν προβληματίζει το γεγονός ότι η ΑΕΚ σκόραρε μόνο από το σημείο του πέναλτι: «Δεν αποτελεί πρόβλημα το γεγονός ότι έχουμε σκοράρει μόνο από το σημείου του πέναλτι. Τουλάχιστον τρεις φορές βρεθήκαμε στην περιοχή του αντιπάλου. Ακόμη και τα πέναλτι, είναι απόρροια του τρόπου παιχνιδιού. Έχουμε αρκετά καλά που πρέπει να κρατήσουμε από το ντέρμπι. Χρειάζεται χρόνος για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις. Μπορούμε να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι. Έχουμε την ποιότητα και την σωστή αντίληψη».

Για το αν θα γίνουν αλλαγές στον αγώνα της Παρασκευής: «Έχουμε μεγάλο ρόστερ και μάλλον θα κάνω αλλαγές. Εκτός θα είναι ο Μόισοφ που αντιμετωπίζει πρόβλημα. Περιμένουμε τα αποτελέσματα του MRI για να δούμε το μέγεθος του προβλήματος στο γόνατο».

Από την πλευρά του ο Νάτσο Κάσες ανέφερε για το παιχνίδι:«Ο Ολυμπιακός είναι για μένα μια αθλητική ομάδα. Είναι δύσκολο παιχνίδι και γίνεται ακόμη πιο δύσκολο επειδή παίζουμε εκτός έδρας. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό».

Για το τελευταίο παιχνίδι με την Ομόνοια: «Μπορούμε να διαχωρίσουμε σε τρία μέρη το παιχνίδι. Στο πρώτο 20λεπτο ήμασταν καλύτεροι και είχαμε δυο μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Μετά αντέδρασε η Ομόνοια και μας έβαλε δύσκολα. Στο τέλος όπως ήρθε η αναμέτρηση είμαστε ικανοποιημένοι με τον ένα βαθμό».

Για το πως βλέπει την πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα:«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή σεζόν, θέλουμε να είμαστε κοντά στη πρώτη θέση».

Για το ότι έχει αναλάβει να… αντικαταστήσει τον Λαρένα και αν νιώθει πίεση για αυτό: «Δεν το θεωρώ ως πίεση, είναι πρόκληση για μένα. Θέλω να αποδίδω καλύτερα. Για την ΑΕΚ ο Λαρένα είναι ένας μύθος».