Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΛΑΖΟΣ:Η Νέα Σαλαμίνα έχει πίεση ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό

17 Σεπτεμβρίου, 2019
8661 Views
0 Comments
ΛΑΖΟΣ:Η Νέα Σαλαμίνα έχει πίεση ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό

Ο Δημήτρης Λάζος μίλησε στον Super Sport FM για τη νίκη των «ερυθρολεύκων» κόντρα στον Ολυμπιακό, τη δήλωση του Σάββα Πουρσαϊτίδη στην διάσκεψη τύπου, το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό και τα αγωνιστικά δεδομένα με Φουστάρ.

«Υπήρχε τρομερή πίεση και τρομερό άγχος για τη νίκη. Η τύχη μας χαμογέλασε στο τέλος. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που βοήθησε τους ποδοσφαιριστές μας. Θέλαμε να κάνουμε μια νέα αρχή μετά το άσχημο ξεκίνημα, τώρα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στον επόμενο αγώνα. Ο μαραθώνιος είναι πολύ μεγάλος, κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας.

Τι βοήθησε για να φτάσετε στη νίκη; «Νομίζω πως αυτό που βοήθησε, είναι η υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών και η παρουσία του κόσμου, ο παράγοντας έδρας, θεωρούμε ότι με τον κόσμο στο πλευρό μας μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για την γκρίνια που υπήρξε προς το πρόσωπο του προπονητή και την δήλωσή του: «Υπήρχαν μεμονωμένα περιστατικά. Πρέπει να λειτουργούμε όλοι κάτω από πίεση και αυτό να βγαίνει σε καλό. Η Νέα Σαλαμίνα έχει πίεση ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό. Πρέπει να κάνουμε την πίεση πιο παραγωγική. Είχε πίεση ο προπονητής και το έβγαλε αυτό στη διάσκεψη. Ελπίζουμε πως αυτή η νίκη θα μας αποφορτίσει από την πίεση που υπήρχε, και πως αυτό θα βοηθήσει την ομάδα».

Για την δήλωση του κ. Πουρσαϊτίδη την περασμένη ομάδα («η Νέα Σαλαμίνα είναι καλύτερη από πέρσι, έχουμε περισσότερο βάθος») σε σύγκριση με την χθεσινή που ανέφερε πως στόχος είναι να παραμείνει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην κατηγορία: «Έχει διαφορά, ναι, έχει όμως και εξήγηση. Ο προπονητής ήθελε πάρα πολύ το αποτέλεσμα, πιστεύει στο υλικό που υπάρχει και πιστεύει όπως αν η ομάδα αποκτήσει ομοιογένεια θα έρθουν κι άλλα σημαντικά αποτελέσματα. Αυτό που ήθελε να πει είναι ότι πρέπει να απομακρυνθούμε από τις πιο κάτω θέσεις, για να μην παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Όταν οι παίκτες μας είναι ήρεμοι, θεωρούμε πως έχουμε την ομάδα να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν βάζουμε στόχους. Στόχος είναι να παίζουμε όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο και πιστεύουμε πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Έγινε κριτική προς τον προπονητή: «Δεν έχουμε θέμα να γίνεται κριτική. Θέλουμε όμως να στηρίξει ο κόσμος τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή. Η μεγάλη μερίδα του κόσμου στηρίζει την ομάδα. Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα θα βελτιώνεται».

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό και το ότι είναι αήττητος: «Και αήττητος να μην ήταν, είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Είναι παραδοσιακή ομάδα α’ κατηγορίας, και θα την αντιμετωπίσουμε με σεβασμό, χωρίς φόβο, αλλά με σεβασμό. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη. Αν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, το κλίμα αντιστρέφεται 100%».

Για τον Φουστάρ και τον Σαν Ρομάν: «Θα είναι εκτός περίπου 1,5 μήνα. Έχει περάσει από χειρουργείο για να μην χάσουμε άλλο χρόνο. Βασιστήκαμε πάνω του τη φετινή περίοδο. Πρέπει να καλύψουμε το χρόνο. Δεν είναι στο 100% ο Σαν Ρομάν, όμως για αυτά τα λεπτά που αγωνίστηκε έδειξε δείγματα μεγάλου ποδοσφαιριστή και μας χαροποίησε ιδιαίτερα».

Comments are closed.