26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ: Αν μπορούσαν να γίνουν οι αγώνες νωρίτερα θα ήταν καλύτερα

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ: Αν μπορούσαν να γίνουν οι αγώνες νωρίτερα θα ήταν καλύτερα

By on 16 Σεπτεμβρίου, 2019 0 572 Views

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη για την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία Londou Bros ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας του στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά και το περιβόητο θέμα με τις αναβολές.

Για την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ: «Όλες είναι ομάδες με φιλοδοξίες και επιδιώξεις. Το ότι βγήκε προς τα έξω ότι είμαστε σε βατό όμιλο, επιτρέψετε μου να είμαι επιφυλακτικός. Όλες οι ομάδες μπορούν για το βήμα παραπάνω. Η Σεβίλλη έχει τον πρώτο λόγο αλλά εμείς θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι σε κάθε αγωνιστεί. Έχουμε την ομάδα που μπορεί να ανταποκριθεί και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Θέλω να τονίσω ότι θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, τι άλλο να κάνουμε εμείς σαν ομάδα. Μόνοι μας σαν ΑΠΟΕΛ το παλέψαμε για κατάργηση της κάρτας αλλά δεν έγινε αυτό. Πρέπει να πολεμήσουμε στην συνέχεια με τον κόσμο μας».

Για το περιβόητο θέμα με τις αναβολές: «Ο Άγιαξ πριν το ματς με το ΑΠΟΕΛ πήρε αναβολή. Δεν είναι μόνο στην Κύπρο που συμβαίνει αυτό. Είδα και κάποια άρθρα που επευφημούν την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Αυτό βοήθησε στο να έχουμε ομάδες στην Ευρώπη. Οι αναβολές την στιγμή που έγιναν δεν μας βρίσκουν να διαφωνούμε αλλά οι αγωνιστικές που αναβάλλονται πρέπει να γίνονται πιο σύντομα, πριν το τέλος της ημερολογιακής χρονιάς και όχι να μπαίνουμε στον Ιανουάριο. Είναι θέμα προγραμματισμού, το γνωρίζει η ΚΟΠ. Οι ομάδες που διεκδικούν στα πλέι οφ προκρίσεις δεν θα ήθελαν να έχουν βαρυφορτωμένο πρόγραμμα. Άρα μην το… πιπιλάμε αυτό ότι η ΚΟΠ έρχεται και βάζει παιχνίδια τον Ιανουάριο. Αν μπορούσαν να γίνουν οι αγώνες νωρίτερα θα ήταν καλύτερα αλλά αυτό έχει να κάνει και με το πρόγραμμα και της Εθνικής και όχι μόνο».