18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024

Γλίτωσε με Χ η Άρσεναλ(2-2 με την Γουότφορντ)

By on 15 Σεπτεμβρίου, 2019 0 380 Views

Εντυπωσιακό ματς στο Vicarage Road, με την Αρσεναλ να… γλιτώνει στο τέλος τα χειρότερα! Η Γουότφορντ γύρισε το εις βάρος της 0-2, έφερε το ματς στα ίσα και είχε φάσεις για το τρίποντο. Γκάφα του Παπασταθόπουλου, με το δεξί μπήκε ο Κίκε Φλόρες στον πάγκο των Χόρνετς. Mε 31 σουτ τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι, τα περισσότερα που έχουν δεχθεί οι Λονδρέζοι!

Η Γουότφορντ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε και στο πρώτο τέταρτο είχε δυο καλές ευκαιρίες, αλλά τόσο ο Κλέβερλι όσο και ο Χολέβας δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Αντίθετα, η Αρσεναλ στην πρώτη της καλή φάση άνοιξε το σκορ. Ο Κολάσινατς μοίρασε ιδανικά και ο Ομπαμεγιάνγκ πέτυχε το 1-0. Στο 26΄ο Γκαμπονέζος έχασε μεγάλη ευκαιρία, αλλά το δεύτερο προσωπικό του τέρμα το σημείωσε στο 32′, όταν από εξαιρετικό συνδυασμό Οζίλ, Νάιλς πλάσαρε εύστοχα από κοντά. Ηταν το 8ο γκολ του στα δέκα τελευταία παιχνίδια. Συνολικά οι Λονδρέζοι άλλαξαν 20 πάσες για να πανηγυρίσουν το τέρμα. Η Γουότφορντ που είχε την κατοχή προσπάθησε να μπει στο ματς, αλλά ο Ντεουλοφέου δεν εκμεταλλεύθηκε τη γκάφα του Γκεντουζί.

Τα λάθη των παικτών της Άρσεναλ συνεχίστηκαν και στην επανάληψη και αποδείχθηκαν μοιραία. Στο 54′ ο Σωκράτης μέσα από την περιοχή έκανε πάσα για τον… Κλέβερλι και ο τελευταίος μείωσε σε 2-1. Ηταν το 14ο λάθος των Κανονιέρηδων από την περσινή σεζόν που οδηγεί σε γκολ. Η είσοδος του Περέιρα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση των γηπεδούχων, το πάθος ξεχείλιζε κόντρα σε μια… μουδιασμένη Αρσεναλ. Σαρ και Ντεουλοφέου δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν, αλλά αυτό έγινε στο 79′. Ο Λουίζ ανέτρεψε τον Περέιρα και ο τελευταίος διαμόρφωσε από την άσπρη βούλα το 2-2. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις ο Ντουκουρέ έχασε τεράστια ευκαιρία για την ολική ανατροπή!

Γουότφορντ: Φόστερ, Καμπασέλε, Ντάουνσον, Κίκο, Χολέμπας (78΄Γιανμαατ) Ντουκουρέ, Καπούε, Χιουζ (63′ Περέιρα) Ντεουλοφέου, Κλέβερλι, Γκρέι (54΄ Σαρ)

Άρσεναλ: Λένο, Παπασταθόπουλος, Λουίζ, Νάιλς, Κολάσινατς, Τσάκα, Γκεντουζί (67΄ Τορέιρα), Θεμπάγιος (60′ Γουίλοκ), Οζίλ (71′ Νέλσον),Ομπαμεγιάνγκ, Πέπε