26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Βουκομάνοβιτς:Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ένταση στον αγώνα(Αρκετοί παίκτες δεν έκαναν κατάλληλη προετοιμασία)

Βουκομάνοβιτς:Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ένταση στον αγώνα(Αρκετοί παίκτες δεν έκαναν κατάλληλη προετοιμασία)

By on 14 Σεπτεμβρίου, 2019 0 1880 Views

Οι δηλώσεις του Ιβάν Βουκομάνοβιτς μετά τη νίκη επί της Πάφου στο ντεμπούτο του στον πάγκο…

“Καλησπέρα για πρώτη φορά. Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς υπό τις περιστάσεις και κυρίως ξέροντας την ποιότητα του αντιπάλου. Επίσης είχαμε το θέμα με κάποιους παίκτες που έλειπαν για διεθνείς υποχρεώσεις και ενσωματώθηκαν προς το τέλος της προετοιμασίας για τον αγώνα. Προσπαθήσαμε μέσα στη βδομάδα να οργανώσουμε κάποια πράγματα και πως να συμπεριφέρονται σε κάποιες στιγμές του αγώνα. Φυσικά όταν υπάρχει μια νέα ενέργεια και ένας νέος τρόπος σκέψης υπάρχει πάντα το ερώτημα πως θα περάσεις νέες οδηγίες και να εφαρμόσεις νέα πράγματα. Γι’ αυτό δεν θέλαμε να κάνουμε πάρα πολλά μέσα στη βδομάδα. Ξέραμε πως θα είχαμε δύσκολες στιγμές σήμερα όπως για παράδειγμα τα γκολ που δεχθήκαμε όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος και περήφανος με τους παίκτες μου που αντέδρασαν όχι μια φορά αλλά τρεις για να γυρίσουν το παιχνίδι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ένταση στον αγώνα και ειδικά με συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες, όπως για παράδειγμα ο τρόπος που κράτησαν τις γραμμές στην άμυνα. Συγχαρητήρια και στον αντίπαλο που ήρθε εδώ να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσει”.

Ποιες είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις από το ρόστερ; “Πριν έρθουμε εδώ είδαμε αρκετά παιχνίδια της ομάδας και ειδικά τα Ευρωπαϊκά αλλά και από πέρσι. Είδαμε πως υπάρχει μια καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Το μεταγραφικό παράθυρο έχει κλείσει. Ήρθαμε υπό αυτές τις συνθήκες και θα δουλέψουμε σκληρά. Αρκετοί παίκτες δεν έκαναν κατάλληλη προετοιμασία έτσι πρέπει να δούμε αυτά τα πράγματα ατομικά για τον καθένα”.

Πότε υπολογίζεται ο Ρομπέρζ; “Είναι ήδη μέλος της ομάδας, προπονείται καθημερινά με την ομάδα. Έχασε μεγάλο μέρος. Θα κάνουμε κάποιες μετρήσεις μέσα στην βδομάδα για να δούμε που βρίσκεται ο κάθε ποδοσφαιριστής. Όταν είναι έτοιμος θα μπει στην ομάδα γιατί είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Δεν θέλουμε να πιέσουμε κάποιους παίκτες που είναι πιο μπροστά αυτή την στιγμή σε φυσική κατάσταση για να μην έχουν τραυματισμούς αργότερα στην σεζόν”.