Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Άνοδο στοχεύει ο ΑΣΙΛ

13 Σεπτεμβρίου, 2019
339 Views
0 Comments
Άνοδο στοχεύει ο ΑΣΙΛ

Έτοιμος ο ΑΣΙΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι μεταγραφές ποιότητας στο ρόστερ, και η αλλαγή… επιπέδου, φέρουν ένα κλίμα αισιοδοξίας στην ομάδα όπως δήλωσε και στην SPORTDAY ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Χρίστου.
«Σίγουρα οι κινήσεις που έγιναν είναι σημαντικές, ήρθαν παίκτες με εμπειρία που έχουν στόφα πρωταθλητή. Ήταν το κριτήριο που επιλέξαμε για να τους φέρουμε στην ομάδα, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε τους στόχους», ανέφερε αρχικά, ενώ για τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα στις συνθήκες των γηπεδικών εγκαταστάσεων, τόνισε πως «το συμβούλιο επένδυσε πάνω σε αυτό. Ενίσχυσε το γυμναστήριο, το φυσιοθεραπευτήριο (τζακούζι, σάουνα) ενώ παράλληλα προστέθηκε ένας βοηθός φυσιοθεραπευτή και ένας βοηθό φροντιστή. Λεπτομέρειες που θεωρούμε σημαντικές να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας».
Στη συνέχεια μίλησε και για το πρωτάθλημα, προσθέτοντας πως «αναγνωρίζουμε ότι αγωνιζόμαστε σε ένα καινοτόμο πρωτάθλημα, το οποίο σίγουρα κρύβει παγίδες. Θεωρούμε ότι βρισκόμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο από τους δυο και μπορεί να χαρακτηριστεί όμιλος «φωτιά». Είναι ψηλό το εμπόδιο, όμως θεωρούμε ότι έχουμε τα φόντα να ανταπεξέλθουμε και να είμαστε αυτοί που θα πάρουν το ένα από τα 4 εισιτήρια για την επόμενη φάση και γιατί όχι ένα εισιτήριο για την άνοδο».

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>