29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

ΦΛΟΡΙΑΝ ΤΟΛΜΕΣ:Βλέπω το μέλλον μου εδώ στην Κύπρο

By on 11 Σεπτεμβρίου, 2019 0 4231 Views

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα του Βελγίου έκανε ο Φλοριάν Τολμές. Ο επιθετικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην καριέρα του στην Κύπρο.

«Η προσαρμογή μου ήταν πολύ εύκολη αφού το τεχνικό τιμ ήταν από την Ισπανία. Ήξερα τον προπονητή φυσικής κατάστασης και τον βοηθό προπονητή. Ήταν ένα πολύ καλό γκρουπ. Μια οικογένεια. Το πρώτο μου επίσημο παιχνίδι ήταν με το ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία και σκόραρα, κάτι που έκανε τα πράγματα πιο εύκολα».

Για τον τραυματισμό του: «Πέρσι είχα διπλό κάταγμα στο σαγόνι και όταν επέστρεψα, δυσκολεύτηκα να βρω ρυθμό. Φέτος άρχισα καλάπάλι, είμαι εντάξει αλλά ο προπονητής έκανε κάποιες επιλογές με βάση την τακτική και επέλεξε παίκτες που πιθανόν να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση».

Για το επίπεδο στην Κύπρο: «Οι πρώτες έξι ομάδες στην Κύπρο είναι σε πολύ καλό επίπεδο, πιστεύω σε μεγάλο βαθμό θα μπορούσαν να ανταγωνιστούν τις ομάδες του Βελγίου. Από την άλλη υπάρχει διαφορά με το δεύτερο μισό του πίνακα».

Για το μέλλον του: «Βλέπω το μέλλον μου εδώ στην Κύπρο. Είναι ένα πρωτάθλημα που το απολαμβάνω και η οικογένεια απολαμβάνει το νησί ωστόσο όλα είναι πιθανά. Ποτέ δεν ξέρεις και εγώ ποτέ δεν κλείνω την πόρτα ούτως ή άλλως».