29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • K.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Σημαντικό ότι παίζουμε στην έδρα μας στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς

K.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Σημαντικό ότι παίζουμε στην έδρα μας στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς

By on 10 Σεπτεμβρίου, 2019 0 5745 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το ντέρμπι με την Ομόνοια τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου.

Επανέναρξη στο πρωτάθλημα με ντέρμπι: «Ουσιαστικά, το παιχνίδι με την Ομόνοια θα είναι το πρώτο εντός έδρας μετά τον αγώνα με την Γάνδη και το πρώτο στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Θα είναι ένα ελκυστικό παιχνίδι και για τον κόσμο και εμείς, τον χρειαζόμαστε στο πλευρό μας. Όταν μπαίνει και ο κόσμος στην εξίσωση είναι διαφορετικό. Χρειαζόμαστε και την Κυριακή την βοήθειά του και στο τέλος ευελπιστούμε να τους αφιερώσουμε και πάλι τη νίκη».

Για την παράδοση με την Ομόνοια τα τελευταία χρόνια: «Είτε βρίσκεσαι στη μια πλευρά είτε στην άλλη, οι παραδόσεις δεν παίζουν μπάλα. Ο κάθε αντίπαλος είναι δύσκολος. Είναι σημαντικό ότι παίζουμε στην έδρα μας στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να εκμεταλλευόμαστε την έδρα μας».

Υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις της Ομόνοιας: «Δεν υπάρχει ομάδα στην αρχή του πρωταθλήματος που να μην έχει ενθουσιασμό. Δεν εστιάζουμε στον αντίπαλο αλλά στην ομάδα μας. Εμείς προερχόμαστε επίσης από νικηφόρο ξεκίνημα απέναντι στην Πάφο. Είναι μια δύσκολη έδρα και είναι δεδομένο ότι δεν θα περάσει καμία ομάδα εύκολα στην Πάφο. Εμείς πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος έχει απαιτήσεις, είμαστε αναγκασμένοι όμως να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο».

Η ΑΕΚ κράτησε τον βασικό κορμό της. Είναι πλεονέκτημα αυτό; «Και ο προπονητής το έχει τονίσει επανειλημμένα αυτό, όπως και ο αρχηγός μας, Ιβάν Τρισκόφσκι. Δεν κάναμε πολλές αλλαγές, έχουμε κρατήσει τον κύριο κορμό. Αυτό που προσπαθείς να κάνεις σε κάθε περίοδο, είναι να βελτιώσεις την ομάδα. Καθρέφτης πάντα είναι το γήπεδο όμως».

Θα είναι διαθέσιμος ο Πλάνας; «Η προετοιμασία μπαίνει στην τελική ευθεία από σήμερα. Ο Πλάνας είναι η έξτρα επιλογή σε σύγκριση με το παιχνίδι με την Πάφο. Περιμένουμε να δούμε τη κατάσταση των Φλοριάν, Ακοράν και Μοϊσόφ που ήταν εκτός και το αν θα τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας».