28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Φιλικό τεστ με νίκη στην Σωτήρα για την Ανόρθωση

By on 7 Σεπτεμβρίου, 2019 0 8434 Views

Σε φιλικό που έγινε στην Σωτήρα στη μνήμη του Μιχάλη Μιχαήλ, η Ανόρθωση νίκησε
3-1 τον Ονήσιλλο. Το σκορ πολύ λίγη σημασία έχει καθώς το σημαντικό για τον Τιμούρ Κετσπάγια ήταν να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές σε αγωνιστικούς ρυθμούς και τα κατάφερε. Παρέταξε την ομάδα του με ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού και δοκίμασε και διάφορα σχήμα, πράγμα που καταδεικνύει ότι έδωσε σημασία στο συγκεκριμένο τεστ το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί πέρα για πέρα χρήσιμο.
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Τα πρώτα δύο γκολ, ένα για κάθε ομάδα ήρθαν από την άσπρη βούλα. Συγκεκριμένα η «Κυρία» στο 10ο λεπτό κέρδισε πέναλτι για χέρι και στο 11΄ το μετέτρεψε σε γκολ ο Ρούμπεν Ράγιος ο οποίος δεν λάθεψε. Ο Ονήσιλλος είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά το πλασέ του Αλνταίρ έφυγε έξω στο 17΄ αλλά η ομάδα της Σωτήρας ισοφάρισε στο 44΄ με πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Σόστρε.
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Στην επανάληψη προχώρησε σε κάποιες αλλαγές ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλοντας να δώσει χρόνο και σε άλλους ποδοσφαιριστές και η ομάδα του κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 68΄ με σουτ του Κοφί. Στο 83΄ και στο 89΄ η Ανόρθωση δύο δοκάρια με τον Σαντίκ αλλά ο Χατζηβασίλης το έβαλε στο 90΄ και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ: Νούνο, Φωτίου, Νικολάου, Αναστασίου, Τόνι, Σεμέδο, Καλλής, Ευσταθίου, Σόντρε, Αλνταϊρ, Λουιζίνιο
ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Παπαδόπουλος (46΄ Γιωργαλλίδης), Σίντενφελντ, Κοφί, Βργκοτς, Γκαλίτσιος (46΄ Στυλιανού), Εγγλέζου, Βασιλακάκης, Ράγιος (46΄ Μανθάτης), Καλτσάς, Σαντίκ, Κατσαράβα (60΄ Χατζηβασίλης)