24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στο φιλικό κέρδισε η Δόξα.Τεστ για παίκτες της Ομόνοιας

Στο φιλικό κέρδισε η Δόξα.Τεστ για παίκτες της Ομόνοιας

By on 7 Σεπτεμβρίου, 2019 0 17042 Views

Η Δόξα ήταν η νικήτρια στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό παιχνίδι που έγινε στο «Ηλίας Πούλλος» κόντρα στην Ομόνοια. Η προσφυγική ομάδα επικράτησε με 4-2, σε ένα φιλικό που έγινε στο πλαίσιο τη συμφωνίας για μετακόμιση του Περέιρα από την Δόξα στην Ομόνοια, ενώ ήταν και μια ευκαιρία για να διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι ποδοσφαιριστές μέσα στην διακοπή. Αυτό ενδιέφερε περισσότερο τους δύο προπονητές.
Η Δόξα κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 χάρη σε γκολ που πέτυχαν οι Ζε Βαλέντε στο 8΄, Παπαφώτης στο 20΄ και Λουίς Κάρλος στο 63΄. Ο Μικού ανέλαβε δράση για λογαριασμό της Ομόνοιας στην συνέχεια και πέτυχε δύο γκολ σε 8 λεπτά. Στο 71΄ μείωσε σε 3-1, ενώ στο 79΄ έκανε το 3-2. Το τελικό 4-2 για την Δόξα πέτυχε ο Λουίς Κάρλος στο 84΄.
Πάντως έβγαλε ειδήσεις για την Ομόνοια το φιλικό αλλά και για την Δόξα. Από πλευράς των πρασίνων έκανε ντεμπούτο ο Χούποτσαν, ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Κατελάρης ο οποίος θέτει υποψηφιότητα να είναι στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Στην προσφυγική ομάδα έκαναν ανεπίσημο ντεμπούτο Φιντέλις και Ντε Καρβάλιο.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Νικολάου, Λούφτνερ (61΄ Χούμποτσαν), Παναγιώτου, Μαυρίας (61΄Περέιρα), Λέσιακς (70΄ Μανρίκε), Γκόμες (61΄ Κατελάρης), Γκόμεθ (46΄ Ορτέγκα), Τιάγκο (70΄ Χαραλάμπους), Εζρά (46΄ Χριστοφή), Μποτεάκ, Ντάρμπισαϊαρ (46΄ Μίκου).
ΔΟΞΑ: Γκρεμσλ, Μουκτάρης, Τραιτσέφσκι, Φιντέλις, Ζε Βαλέντε, Ντε Καρβάλιο, Παπαφώτης, Χαραλάμπους, Μέσκα, Χριστοφή, Μπραμπίγια (Χαραλάμπους, Δημοσθένους, Χατζηκωνσταντή, Ασαμόα, Μπόλιεβιτς, Αλεξάνδρου)