20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Ήρθε ο Σλοβάκος Tomáš Hubočan στην Ομόνοια

By on 4 Σεπτεμβρίου, 2019 0 9582 Views

Ο 33χρονος διεθνής Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός Tomáš Hubočan εντάσσεται στο ρόστερ της Ομόνοιας.  Εχει θητεία σε Ζενίτ, Δυναμό Μόσχας, Μαρσέιγ και στην Τραμπζονσπόρ. Άρχισε την καριέρα του απο την Ζίλινα, από την οποία πήγε μεταγραφή στην Ζενίτ τον Φεβρουάριο του 2008 έναντι 3,8 εκ. ευρώ! Τον Μάιο του 2008 κι ενώ ήταν στο ρόστερ της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης, αυτή κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ!

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2010 σημείωσε το πρώτο του γκολ για την Ζενίτ σε αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ με την AEK Αθηνών! To προσωνύμιο που είχε στην Ζενίτ ήταν: “The wall”!

Κάποια από τα χαρακτηριστικά του είναι γρήγορος και δυνατός αμυντικός, ιδιαίτερα καλός στα μαρκαρίσματα, όχι τόσο στην οργάνωση παιγνιδιού από πίσω, ενώ σε τριάδα στα στόπερ παίζει αριστερά. Είναι έμπειρος και άψογος επαγγελματίας, με ισχύ στα αποδυτήρια, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε συλλέξει.

Ο ποδοσφαιριστής είναι στην Κύπρο, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και θα μεταβεί στα γραφεία της Ομόνοιας για να υπογράψει το συμβόλαιο του (θα είναι μονοετές) και θα ανακοινωθεί.

Τα στοιχεία του:First nameTomášLast nameHubočanNationalitySlovakiaDate of birth17 September 1985Age33Country of birthSlovakiaPlace of birthŽilinaPositionDefenderHeight184 cmWeight70 kgFootBoth

Tomáš Hubočan

CAREER

  • Domestic Leagues
  • Domestic Cups
  • International Cups
  • National Team