28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Εκτός δράσης 6 δομάδες ο Αντάμοβιτς(όλα τα νεα της ΑΕΛ)

Εκτός δράσης 6 δομάδες ο Αντάμοβιτς(όλα τα νεα της ΑΕΛ)

By on 2 Σεπτεμβρίου, 2019 0 1299 Views

Η Αριάδνη Γενεθλίου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την πρώτη νίκη της ΑΕΛ στον φετινό μαραθώνιο, τις μεταγραφές που έγιναν αλλά και το ενδεχόμενο να γίνουν κινήσεις τελευταίας στιγμής και όλα όσα αφορούν την ομάδα της Λεμεσού. Για τα αγωνιστικά, ανέφερε ότι ο Αντάμοβιτς θα μείνει εκτός για 5-6 εβδομάδες.

«Ξέραμε ότι είχαμε κάνει και μια πολύ καλή προετοιμασία για το παιχνίδι. Είχαμε ξεκινήσει απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα όπως είναι η Ανόρθωση και είχαμε την ισοπαλία. Ήταν ιδανικό να ερχόταν μια νίκη για να έχουμε μια καλύτερη ψυχολογία εν όψει της συνέχειας. Ευελπιστούμε ότι συνεχίζοντας, θα ανεβάσουμε ρυθμό», ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι με την Ένωση.

Στην ΑΕΛ δεν έγιναν αρκετές μεταγραφές. Αποκτήθηκαν Ιβάν Κάρλος και Γκαζαριάν… «Δεν έχουν γίνει ποσοτικές προσθήκες, έχει ενισχυθεί ποιοτικά όμως η ομάδα. Έχουμε κάποιους παίκτες που επέστρεψαν από το δανεισμό και με αυτά τα δεδομένα, έχει ένα πλεονέκτημα η ομάδα. Είναι ήδη δουλεμένη, ξέρουν τις δυνατότητές τους οι παίκτες και ελπίζουμε να ανέβει ένα επίπεδο περισσότερο».

Επόμενο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος γενικά, όμως είναι το δεύτερο ντέρμπι για την ΑΕΛ μέσα σε τρεις αγωνιστικές… «Όντως, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όταν έχεις πρεμιέρα με Ανόρθωση και 3η αγωνιστική με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, είναι δύσκολο. Υπάρχει το περιθώριο με τη διακοπή να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές. Θα έχουμε χρόνο να συζητήσουμε για αυτό το παιχνίδι, θα χρειαστεί περισσότερη συγκέντρωση. Δεν παύει όμως να είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε τους τρεις βαθμούς και μια καλή εμφάνιση».

Πως έχουν τα αγωνιστικά στην ΑΕΛ; «Κίρε Μαρκόσκι και Γκοντάλ αναμένεται να επανέλθουν. Ο Αντάμοβιτς έκανε επέμβαση χθες, ξεκινά σύντομα και φυσιοθεραπείες. Θα είναι κοντά μας σε 5-6 εβδομάδες. Θα μείνει εκτός για αρκετό καιρό».

Η ΑΕΛ θα εκμεταλλευτεί αυτές ημέρες για ενίσχυση; Σήμερα τελειώνουν οι μεταγραφές από την εγχώρια αγορά… «Δεν μπορούμε να κλείσουμε τελείως την πόρτα. Δεν έχει κλείσει αυτό το ενδεχόμενο. Ίσως να υπάρξει εξέλιξη ίσως και όχι. Να κάνουμε λίγη υπομονή, να κλείσει η σημερινή ημέρα, να δούμε αν καταλήξει κάπου».

Ποιοι θα απουσιάζουν από τις προπονήσεις λόγω εθνικών; «Μαρκόσκι, Γκαζαριάν, Ζντραβκόφσκι, Γερολέμου, Παντελή και ο νεαρός τερματοφύλακας ο Κυριάκου».

Τι γίνεται με τον Μηνά Αντωνίου; Θα αποκτηθεί; «Με σιγουριά δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Λίγη ακόμη υπομονή».