29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Goal – Goal το Ολυμπιακός – Δόξα; Απόδοση 1.90 στην BET ON ALFA

Goal – Goal το Ολυμπιακός – Δόξα; Απόδοση 1.90 στην BET ON ALFA

By on 1 Σεπτεμβρίου, 2019 0 2289 Views

Η δράση στο πρωτάθλημα CYTA A’ κατηγορίας συνεχίζεται με τον αγώνα Ολυμπιακός – Δόξα που θα γίνει στις 19:00 στο Μακάρειο στάδιο. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην κοινή τους έδρα σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και αναμένεται να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

GoalGoal το Ολυμπιακός – Δόξα; Απόδοση 1.90 στην BET ON ALFA

Η BET ON ALFA προσφέρει ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις για τη σημερινή αναμέτρηση. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι η  BET ON ALFA, προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Με απόδοση 2.30 η Δόξα προβάλλει σαν η ομάδα που έχει τη χαμηλότερη απόδοση για τη νίκη, στο 2.80 προσφέρεται η νίκη του Ολυμπιακού και 3.20 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 2.10, στο 1.60 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και 1.90 το goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές τόσο για τον αγώνα Ολυμπιακός – Δόξα, όσο και για όλα τα ματς του πρωταθλήματος CYTA.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.