24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Συμβιβασμός στο Μακάρειο Δόξα-Ολυμπιακός)

By on 1 Σεπτεμβρίου, 2019 0 1972 Views

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Δόξα, με το τελικό 1-1 να σφραγίζει στις προσπάθειες των δύο ομάδων. Και οι δύο είχαν τα δικά τους καλά διαστήματα, με την Δόξα να αρχίζει καλά και στα δύο ημίχρονα και τον Ολυμπιακό να αναλαμβάνει τα ηνία στην συνέχεια.
Η Δόξα άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ στο 7΄ με μια γκολάρα του Ασαμόα αλλά παρά την πίεση που έβαλε ο Ολυμπιακός στην συνέχεια, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Αποκορύφωμα των ευκαιριών το δοκάρι του Αζουλάο στο 35΄.
Η Δόξα μπήκε καλά και στην επανάληψη αλλά οι «μαυροπράσινοι» δεν άργησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Στο 55΄ ισοφάρισαν με σουτ του Οικονομίδη, με την μπάλα να χτυπά και στον Λουίς Κάρλος, να παίρνει παράξενη τροχιά και να καταλήγει στα δίκτυα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π.Χριστοδούλου): Μπάιζα, Ψάλτης, Σαμπίνια, Κίκο, Οικονομίδης, Ακόστα, Κα (80΄ Ντουβεντρού), Αζουλάο (90+2΄ Σωτηρίου), Ζαχαρίου, Παχίπης (46΄ Αγιτέ), Νάνι
Στον πάγκο οι Χατζηγαβριήλ, Ροτζέριο, Ρομό, Σαμάρας, Κυριάκου, Ανδρέου, Ντουβεντρού

ΔΟΞΑ (Λ.Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Ντερβίτ, Λουίς Κάρλος, Μιντίκκης, Μπόλιεβιτς, Αλεξάνδρου, Ασαμόα (80΄ Παπαφώτης), Αρτάμπε (75΄ Μαουκτάρης), Τραιτσέφσκι, Μέσκα (63΄ Μπραμπίγια), ΚαρλάοΣτον πάγκο οι Παρασκευά, Άδωνη, Χαραλάμπους, Χριστοφή, Ζε Βαλέντε,Ντε Καρβάλιο

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λεόντιος Τράττος (Νίκος Καλησπέρας, Τηλέμαχος Τηλεμάχου) Ανδρέας Κωνσταντίνου (Κώστας Καπιτανής).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ακόστα, Αγιτέ/ Αλεξάνδρου, Ασαμόα

ΓΗΠΕΔΟ: Μακάρειο
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 400