20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

Σκηνές λατρείας για τον Αντετοκούνμπο! (pics )

By on 1 Σεπτεμβρίου, 2019 0 1411 Views

Aπίστευτες σκηνές λατρείας για τον ΜVP του ΝΒΑ εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο-στολίδι της Ναντζίνγκ, περίπου 1,5 ώρα πριν το τζάμπολ του αγώνα Ελλάδας-Μαυροβουνίου.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο βγήκε πρώτος στο παρκέ για ζέσταμα και η εμφάνισή του συνέπεσε χρονικά με την άφιξη των πρώτων φιλάθλων, αφού οι πόρτες άνοιξαν στις 13.30.

Οι πρώτοι 700-800 Κινέζοι που μπήκαν στο “Γυμνάσιο της Ολυμπιακής Νεότητας” έσπευσαν όλοι στα κάγκελα με τα κινητά τηλέφωνα στα χέρια και βάλθηκαν να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο, όλοι μαζί, δίχως σταματημό!

Πολλοί φώναζαν ρυθμικά «M-V-P», ενώ ακούστηκαν και στριγγλιές. Όταν ο Γιάννης στράφηκε προς την εξέδρα και τους χαιρέτισε με ένα νεύμα, έγινε χαλασμός.

Μόλις άρχισε τα καρφώματα, οι – ως επί το πλείστον νεαροί – χειροκροτητές ενθουσιάστηκαν ακομα περισσότερο!

Στις κερκίδες βρίσκονται πολλά πόστερ του Γιάννη στα χέρια Κινέζων, αλλά και αρκετά χαρτονάκια με τον αριθμό 34 και τα αρχικά MVP.

Επίσης, δεκάδες ντόπιοι θεατές φορούν μπλουζάκια των Μιλγουόκι Μπακς, Όσο πληθαίνει ο κόσμος, πολλαπλασιάζονται και οι εκδηλώσεις, από τον κόσμο που στριμώχνεται στα κάγκελα στα όρια του αγωνιστικού χώρου.

Όλα δείχνουν, ότι η Εθνική μας θα έχει τους Κινέζους στο πλευρό της στη διάρκεια του αγώνα. Οι συμπατριώτες μας στις κερκίδες είναι πολύ λιγοι, αλλά κάποιες γαλανόλευκες σημαίες έκαναν την εμφάνισή τους από νωρίς.