25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πρώτη νίκη για την ΑΕΛ .2η ήττα για την ΕΝΠ που έχασε άδικα και τον Ουντόζι

Πρώτη νίκη για την ΑΕΛ .2η ήττα για την ΕΝΠ που έχασε άδικα και τον Ουντόζι

By on 31 Αυγούστου, 2019 0 4824 Views

Πρώτη νίκη για την ΑΕΛ στον φετινό μαραθώνιο, που επικράτησε με 2-0 της Ένωσης εντός έδρας. Μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Ανόρθωση, η ομάδα της Λεμεσού πήρε το πρώτο της τρίποντο έχοντας μια καλή παρουσία, κυρίως από το 25’ λεπτό του αγώνα και έπειτα.

Ο Ιβάν Κάρλος(50’) από την άσπρη βούλα και ο Αβραάμ(60’) με ένα πολύ ωραίο μονοκόμματο σουτ, έδωσαν τη νίκη στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού, με τον Ντούσαν Κέρκεζ να πανηγυρίζει έντονα και τα δυο γκολ.

Η Ένωση προσπάθησε για βαθμολογικό κέρδος, είχε και δοκάρι στο 1-0 με τον Βαρέλα, όμως δικαιούται να διαμαρτύρεται για τον καταλογισμό του πέναλτι(48’). Πέναλτι που έφερε και την αποβολή στον Ουντόζι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Σε σουτ που έγινε η μπάλα βρήκε πάνω στο χέρι του Ουντόζι που ήταν μαζεμένο κοντά στο στήθος και δεν έκανε κίνηση να παίξει την μπάλα με το χέρι. Παρ’ όλα αυτά ο διαιτητής Χρυσοβαλάντης Θεουλή υπέδειξε την άσπρη βούλα.

Μετά το 2-0, η ΑΕΛ έλεγξε την αναμέτρηση και έφτασε στην νίκη, που είναι η πρώτη της στο φετινό πρωτάθλημα.

ΑΕΛ: Βοζίνια, Τζούνιορ, Α. Τεξέιρα, Γκαστανιάγα, Αβραάμ, Ζντραφκόφσκι, Ιβάν Κάρλος(76′ Χουράδο), Γκαζαριάν(85′ Παντελή), Τόρες(79′ Γερολέμου), Γουΐλερ, Ν. Τεσέιρα

Στον πάγκο: Πρόσεκ, Αγκάνοβιτς, Δ. Αβραάμ, Μουστάκης, Ράσο, Κυριάκου

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Μιτρέφσκι, Βαρέλα(66′ Ρουσιάς), Σεπάνιακ, Ουντόζι, Αμπαρτζουμιάν, Σπόλιαριτς, Ριέρα(66′ Θεοδώρου), Βαλλιάνος, Κυριάκου, Μαϊσουράντζε

Στον πάγκο: Πέτρου, Μουλαζίμης, Σταρόκιν, Κουμής, Ελευθερίου, Ροντρίγκες, Αγουίρι

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκαστανιάγα, Ζντραφκόφσκι
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 
Ουντόζι (2η κίτρινη)
ΓΗΠΕΔΟ:
 Τσίρειο
ΘΕΑΤΕΣ:
 900

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος
Β’ Βοηθός: Σάββα Γιώργος
4ος: Δημητρίου Βασίλης
Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας