25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

ΜΠΕΡΓΚ:Ήμασταν κοντά σε αυτό που θέλουμε να δούμε

By on 31 Αυγούστου, 2019 0 1849 Views

Χαρούμενος για τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ.

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Κάναμε μια πολύ αρχή στο παιχνίδι. Επιτεθήκαμε και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και πετύχαμε δύο γκολ. Ήμασταν κοντά σε αυτό που θέλουμε να δούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο η Νέα Σαλαμίνα ήταν καλύτερη είχε κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως είχαμε και εμείς σε καλή βραδιά τον τερματοφύλακα. Είμαστε μια νέα ομάδα και θέλουμε να παίξουμε διαφορετικά σε σχέση με πέρσι.

Το να κερδίζεις με 2-0 στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι είναι κάτι που μας ικανοποιεί. Μου αρέσει η νοοτροπία που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές.

Τώρα με τη διακοπή θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή στο γήπεδο μας και αυτό είναι που θέλουμε να βλέπουμε.

Είμαι χαρούμενος για τις δύο νίκες. Παίξαμε μπροστά στον κόσμο μας και αποδώσαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια. Κάθε παιχνίδι έχει τις δυσκολίες του. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Θέλουμε να έχουμε ρυθμό και δημιουργικότητα. Είμαι ικανοποιημένος από τα δεδομένα της εποχής».