23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024

ΚΟΣΜΑΣ:Μια φάση χάλασε το παιγνίδι μας

By on 31 Αυγούστου, 2019 0 2577 Views

Ο Γιώργος Κοσμά ήταν δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα στο Τσίρειο, ενώ τόνισε πως το παιχνίδι χάθηκε από μια αμφισβητούμενη φάση.

«Είμαι λυπημένος για τον τρόπου που χάσαμε. Διαβάσαμε και αναλύσαμε τον αντίπαλο. Ήρθαμε αυτοπεποίθηση και πίστη για να πάρουμε τη νίκη. Όταν χάσαμε την 1η αγωνιστική είπα ότι αυτή η ομάδα θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και το εννοώ. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, την έχω ζήσει από μικρό παιδί. Ξέρω τι μπορεί να κάνει, ξέρω τι θέλουν οι οπαδοί της και είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα θα πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται ούτως ώστε να έρθει η ηρεμία στην ομάδα», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε για το παιχνίδι:

«Στο α’ ημίχρονο ακολούθησαν οι παίκτες μου ακολούθησαν την στρατηγική μου. Μπλοκάραμε τον αντίπαλο και παίξαμε με αντεπιθέσεις. Είχαμε κάποιες καλές προϋποθέσεις. Με την ίδια ηρεμία θέλαμε να παίξουμε και στο β΄ ημίχρονο. Δυστυχώς για μας, από μια φάση που θέλω να δω ξανά, χάλασε όλο το παιχνίδι. Σε μια φάση που δόθηκε ένα πέναλτι και μια αποβολή, καταλαβαίνεται πόσο δύσκολο ήταν για εμάς να συνεχίσουμε. Ακόμη και με 10 παίκτες, καταθέσαμε ψυχή. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, αυτή η ομάδα θα δείτε ότι θα πετύχει μεγάλα πράγματα στο πρωτάθλημα. Δυστυχώς, το παιχνίδι χάλασε από μια αμφισβητούμενη φάση. Ψηλά το κεφάλι. Θα πολεμήσουμε σε κάθε μάχη».