24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Με τον κόσμο της Ομόνοιας είναι άλλη γεύση, άλλη εικόνα, άλλο επίπεδο το ποδόσφαιρο μας.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Με τον κόσμο της Ομόνοιας είναι άλλη γεύση, άλλη εικόνα, άλλο επίπεδο το ποδόσφαιρο μας.

By on 31 Αυγούστου, 2019 0 2917 Views

Μιλώντας στην Primetel μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε…

“Καλούμε τον κόσμο να μείνει δίπλα στην ομάδα και να έρθουν οι υπόλοιποι που ίσως περιμένουν να δουν για να έρθουν. Λέμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και το ότι έφυγαν χαρούμενοι απ’ το γήπεδο για εμάς είναι πολύ πιο μεγάλο από τους τρεις βαθμούς. Είναι διαφορετικό το Κυπριακό ποδόσφαιρο με τον κόσμο της Ομόνοιας.

Είναι άλλη γεύση, άλλη εικόνα, άλλο επίπεδο. Πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στα παιδιά στην βόρεια σήμερα, προσπαθούν να κάνουν οργανωμένη κερκίδα και βλέπουμε ότι σιγα σιγά γίνονται καλύτεροι και περισσότεροι. Τους λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ διότι η προσπάθεια που κάνουν δεν είναι εύκολη. Το παλεύουν και κερδίζουν τρις εντυπώσεις. Δεν έχει έδρα η Ομόνοια, σε κάθε γήπεδο με τον κόσμο της είναι σαν έδρα της. 

Για τα μεταγραφικά: Θα συστήσουμε να περιμένει ο κόσμος ακόμα λίγο. Να ξέρει ο κόσμος ότι θέλουμε να είμαστε πάρα πολύ επιλεκτικοί. Δεν είναι μόνος αν είναι καλός παίκτης ή όχι αλλά θέλουμε να ξέρουμε ποιον βάζουμε στα αποδυτήρια της ομάδας. Αν θα κάνουμε την κίνηση  θέλουμε να είναι παίκτης που πραγματικά θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε αυτό που ζητάμε. Ξέρουμε τι θέλουμε αλλά συστήνουμε υπομονή.