20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο εκτελεστής Τρισκόφσκι οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη μέσα στην Πάφο

Ο εκτελεστής Τρισκόφσκι οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη μέσα στην Πάφο

By on 30 Αυγούστου, 2019 0 3657 Views

Η ΑΕΚ χωρίς να πιάσει πολύ σπουδαία απόδοση αλλά βγάζοντας ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο, έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το «Στέλιος Κυριακίδης» με τον Ιβάν Τρισκόφσκι να σκοράρει δύο φορές από την άσπρη βούλα.

Η Πάφος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχε τις ευκαιρίες της, όμως η ΑΕΚ ισορρόπησε το παιχνίδι και βρήκε σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Το ημίχρονο «κόλλησε» στο 0-0, όμως με την επιστροφή των παικτών στον αγωνιστικό χώρο για το β’ ημίχρονο, η ΑΕΚ ήταν πιο αποφασιστική.

Έφτιαξε κάποιες φάσεις και στο 60’ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Σιρόκ, που άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Ο Ιβάν Τρισκόφσκι, ψύχραιμος, άνοιξε το σκορ. Στο 87’ η Πάφος είχε την ευκαιρία της, αν και με παίκτη λιγότερο, με τον Τόνιο να του λέει «όχι». Στο 90+3 ο «Τρίσκο» διπλασίασε τα τέρματά του και της ομάδας του, ξανά από την άσπρη βούλα, σε ανατροπή του Γιάννου από τον Πάντσεον.

Πάντως βιάστηκε ο Τιμόθεος να καταλογίσει το πρώτο πέναλτι. Η επαναληπτική προβολή δείχνει να αποκρούεται η μπάλα από το κεφάλι και όχι από το χέρι του Σιρόκ. Στο 2ο πέναλτι υπήρχε ανατροπή του Γιάννου και σωστά υποδείχθηκε.

ΠΑΦΟΣ: Ρούντκο, Σιρόκ, Πανός, Αραγιούρι, Παναγιώτου, Μπεσάρα, Σάνι(63′ Λελιούκιν), Πάντσεον, Ιμπραΐμ(35′ Λουλίνια), Μπεριγκό(66′ Τόρες), Νέμετς

Στον πάγκο: Πέτρου, Τσόκκας, Ντούποφ, Πάβελ, Κωνσταντίνου, Βα

ΑΕΚ: Τόνιο, Γκονζάλεθ, Τάντι(82′ Φακούντο), Ραούλ, Τρουγιόλς, Σάστρε, Κάσες(66′ Χέφελ), Σπόλιαριτς, Τέτε(90+1 Ιωάννου), Τρισκόφσκι, Γιάννου

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Κίβνι, Φίολιτς, Κ. Αναστασίου, Κ. Κωνσταντίνου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παναγιώτου / Κάσες
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Σιρόκ (2η κίτρινη)
ΓΗΠΕΔΟ: «Στέλιος Κυριακίδης»
ΘΕΑΤΕΣ: 3000

Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Α’ Βοηθός: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός: Καλογήρου Μάριος
4ος: Στρούθου Ανδρέας
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης