19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

FUTSAL:Η Ομόνοια νέα οκτάρα και την Παρασκευή παίζει τελικό προκρισης

By on 28 Αυγούστου, 2019 0 3816 Views

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιώντας νέα πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησε με 8-1 της Vaengir Jupiters στην 2η αγωνιστική του preliminary round. Σκόρερ οι Μαντέλι (3), Σέζαρ, Τζιάκσον (2), Στυλιανού, Μανώλη.

Όπως και στο χθεσινό έτσι και το σημερινό παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής καθώς η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη και φάνηκε στο παρκέ. Στο πρώτο μέρος η Oμόνοαι πέτυχε και πάλι τρία γρήγορα γκολ και έφερε το παιχνίδι από νωρίς τα μέτρα της, ενώ είχε κι άλλες ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα τέρματα και πήγε στην ανάπαυλα προηγούμενη με 6-1. Στο β’ ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ σε πιο χαλαρούς ρυθμούς σκόραρε άλλα δύο τέρματα, παίρνοντας στο τέλος εύκολη νίκη με σκορ 8-1.

Η Ομόνοια πήρε και σήμερα το ζητούμενο παίρνοντας του τρεις βαθμούς και έξι συνολικά στον όμιλο. Στο άλλο παιχνίδι έγινε η έκπληξη με την Gazi να επικρατεί με 4-2 της Pinerola, έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση για πρόκριση και χρειάζεται να μην χάσει στον αγώνα της Παρασκευής με την Pinerola για να περάσει στην επόμενη φάση.

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα: