16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024

Περήφανος αρχηγός ο Τρισκόφσκι

By on 28 Αυγούστου, 2019 0 2502 Views

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι ήταν ο ποδοσφαιριστής που επιλέχθηκε να μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου της ΑΕΚ ενόψει του πρώτου της αγώνα στο πρωτάθλημα, που θα γίνει την Παρασκευή με την Πάφο.

Ο αρχηγός των κιτρινοπράσινων εξέφρασε την περηφάνια του για το γεγονός πως του δόθηκε το περιβραχιόνιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Τρισκόφσκι:

«Θα αρχίσω από το παιχνίδι με την Πάφο. Πάντα είναι πολύ σημαντικό. Ξεκίνησαν πολύ καλά, έχουν πολύ καλούς παίκτες, καλή ομάδα που πρέπει να δείξουμε σεβασμό. Είμαστε η ΑΕΚ και στόχος μας είναι να πάμε εκεί για τους τρεις βαθμούς. Τώρα η Ευρώπη τελείωσε και είναι διαφορετικά παιχνίδια. Έχουμε πολλά παιχνίδια, έχουμε την εμπειρία από πέρσι. Συγκεντρωνόμαστε για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν θέλουμε να δούμε πολύ μπροστά αλλά να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και μετά να δούμε το επόμενο. Μέχρι το τέλος θα δούμε που θα είμαστε.

Είναι τεράστια ευθύνη για μένα το να είμαι αρχηγός. Νιώθω 100% έτοιμος. Ξέρω τι πρέπει να κάνω. Έχω την εμπειρία και νιώθω περήφανος που ο σύλλογος επέλεξε εμένα και θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό όπως πάντα.

Είναι ο τέταρτος μου χρόνος στην ομάδα. Είμαστε ομάδα που δεν κάνουμε πολλές αλλαγές και αυτό μας δίνει κάποιο πλεονέκτημα. Οι πλείστοι παίκτες ξέρουμε τι να περιμένουμε και πως να αντιδράσουμε. Αν μπορώ να πω ότι έχουμε κερδίσει κάτι είναι η εμπειρία χρόνο με τον χρόνο αλλά το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένος σε κάθε στιγμή. Δεν θέλω να κοιτάω μακριά γιατί πραγματικά σε πιάνει πονοκέφαλος.

Αγαπώ τον κόσμο επίσης, τους απολαμβάνω και απολαμβάνω κάθε στιγμή. Νιώθω πραγματικά πολύ καλά. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε προπόνηση και παιχνίδι γιατί αυτός είναι ο στόχος μου. Είμαι εδώ για να προσπαθώ για την υλοποίηση που θέτει η ομάδα. Τα συναισθήματα μου είναι ίδια με αυτά του κόσμου και αποτελεί κίνητρο για μένα. Τα όσα περιέγραψα προηγουμένως παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο. Η σύνδεση με τον κόσμο, τους συμπαίκτες μου και τους ανθρώπους της ομάδας. Όταν έρθει ο χρόνος, γιατί δεν είναι ο χρόνος τώρα γιατί έχω συμβόλαιο. Όταν γίνουν επαφές θα πληροφορηθείτε με τον τρόπο που πρέπει.

Όχι μόνο με τον Απόστολο αλλά και με όλους τους υπόλοιπους έχω εξαιρετικές σχέσεις και απίστευτη συνεργασία. Είναι ομαδικό παιχνίδι. Όλοι είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Όλοι πετυχαίνουμε και αποτυγχάνουμε μαζί. Αν θα επέλεγα είναι να είμαι στην επίθεση είτε σαν πρώτος ή δεύτερος επιθετικός. Για να είμαι πιο κοντά στο γκολ».