19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΦΟΥΤΣΑΛ
  • Αρχίζει σήμερα η προσπάθεια της Ομόνοιας για διάκριση στο Futsal Champions League(19:00 Cytavision)

Αρχίζει σήμερα η προσπάθεια της Ομόνοιας για διάκριση στο Futsal Champions League(19:00 Cytavision)

By on 27 Αυγούστου, 2019 0 4133 Views

Πρεμιέρα σήμερα στον τέταρτο όμιλο της προκριματικής φάσης για τη διοργάνωση UEFA Futsal Champions League και η Ομόνοια Λευκωσίας δίνει το πρώτο της παιχνίδι με αντίπαλο την Gazi Üniversitesi SK Τουρκίας.

Η πρωταθλήτρια μας κυνηγά νικηφόρο αποτέλεσμα για να δημιουργήσει από νωρίς τις προϋποθέσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και θα αρχίσει στις 19:00 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision.

Νωρίτερα (16:30) στην ίδια αίθουσα θα διεξαχθεί ο αγώνας SK Pinerola Bratislava (Σλοβακία) – Vaengir Jupiters (Ισλανδία).

Όλοι οι αγώνες του ομίλου θα διεξαχθούν στην Κύπρο.

Η 2η αγωνιστική είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη 28 Αυγούστου με τις αναμετρήσεις Ομόνοια – Vaengir Jupiters και Gazi Üniversitesi SK – SK Pinerola Bratislava.

Στο φινάλε της 30ης Αυγούστου θα διεξαχθούν οι αγώνες Ομόνοια – SK Pinerola Bratislava και Vaengir Jupiters – Gazi Üniversitesi SK.

Η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση θα συνεχίσει στο main round και οι αγώνες θα διεξαχθούν μεταξύ 8-13 Οκτωβρίου στην Κροατία.