27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ώρα για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς.(ΑΕΛ-Ανόρθωση)Οι αποδόσεις της Bet on Alfa

Ώρα για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς.(ΑΕΛ-Ανόρθωση)Οι αποδόσεις της Bet on Alfa

By on 25 Αυγούστου, 2019 0 2585 Views

Ώρα για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα CYTA A’ κατηγορίας. Στις 19:00 στο Τσίρειο, συνεχίζεται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με το ντέρμπι ΑΕΛ – Ανόρθωση, όπου οι δύο ομάδες αναμένεται να δώσουν τη μεταξύ τους μάχη για να αρχίσουν νικηφόρα τη χρονιά.

Η BET ON ALFA προσφέρει ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις για το ντέρμπι. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Από στοιχηματικής πλευράς, το ντέρμπι είναι ισορροπημένο. Η νίκη της ΑΕΛ προσφέρεται σε απόδοση 2.40, το διπλό της Ανόρθωσης στο 2.75 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.20. Στο 2.10 προσφέρεται το over 2.5 goals, 1.60 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και 1.85 το goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές, τόσο για το σημερινό ντέρμπι ΑΕΛ – Ανόρθωση, όσο και για τα υπόλοιπα ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.