29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Ο Μελισσανίδης έδιωξε τους Καρντόσο και Λυμπερόπουλο!

Ο Μελισσανίδης έδιωξε τους Καρντόσο και Λυμπερόπουλο!

By on 25 Αυγούστου, 2019 0 1233 Views

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατέβηκε στα αποδυτήρια μετά την ήττα της ΑΕΚ από την Ξάνθη και… έδιωξε τους Μιγκέλ Καρντόσο και Νίκο Λυμπερόπουλο

Στο μεταξύ ο Νίκος Λυμπερόπουλος υπέβαλε την παραίτηση του στη διοίκηση της ΑΕΚ μετά την ήττα από την Ξάνθη ενώ διαψεύδεται ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης “τελείωσε» τον Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος όμως μετράει ώρες.

Το κλίμα στο ΟΑΚΑ ήταν πολύ δύσκολο για όλους στην Ενωση μετά την ήττα από τους Ακρίτες και δεν άργησε να ξεσπάσει φημολογία για απόλυση των Μιγκέλ Καρντόσο και Νίκου Λυμπερόπουλου από τον Μελισσανίδη εντός των αποδυτηρίων. Αυτό, όμως, σύμφωνα με την ΑΕΚ δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα, για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση, ο Λυμπερόπουλος έχει υποβάλει την παραίτηση του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή και τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τον Μηνά Λυσάνδρου για να δουν τι θα γίνει, ενώ παράλληλα υπάρχει διάψευση για τα περί απόλυσης του Καρντόσο από τον Μελισσανίδη, ο οποίος αποχωρώντας από το ΟΑΚΑ φέρεται να είπε σε οπαδούς ότι …έχουν φύγει όλοι.

Πάντως, είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις τη Δευτέρα με τον Πορτογάλο προπονητή, καθώς παρά τη διάψευση για την άμεση απόλυση μετά το ματς, όλα δείχνουν ότι ο Καρντόσο δεν θα συνεχίσει…