19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΕΡΚΕΖ:Έμεινα για τους παίκτες μου.(Ο Τιμούρ έχει το σεβασμό μου γιατί λέει τα πράγματα με το όνομα τους)

ΚΕΡΚΕΖ:Έμεινα για τους παίκτες μου.(Ο Τιμούρ έχει το σεβασμό μου γιατί λέει τα πράγματα με το όνομα τους)

By on 25 Αυγούστου, 2019 0 1763 Views

Η διοικητική αβεβαιότητα προβληματίζει έντονα τον Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη του αγώνα με την Ανόρθωση, αποκάλυψε πως έκανε σκέψεις αποχώρησης από την ομάδα.

Οι Δηλώσεις του μετά το ξέσπασμα του Κετσπάγια:«Αυτός είναι ο λόγος που έχει το σεβασμό μου. Δεν είναι γιατί είναι φωνακλάς, αλλά λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Θέλω να τον καλωσορίσω στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Χρειαζόμαστε ανθρώπους όπως τον Τιμούρ Κετσπάγια. Ένας πολύ καλός άνθρωπος και πολύ καλός χαρακτήρας. Και εμείς την περασμένη βδομάδα, ήμασταν στο «Αμμόχωστος» και πάλι ήταν χωρίς air condition. Τον ευχαριστώ για αυτά που είπε».

Για το παιχνίδι: «Ήταν μια δύσκολη αρχή. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε τέτοιες συνθήκες. Η Ανόρθωση συνήθως παίρνει τη νίκη στην έδρα μας. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, με εξέπληξε ο Τιμούρ με τον τρόπο που αγωνίστηκε. Η ισοπαλία ήταν δίκαιη, αλλά η ΑΕΛ ήταν καλύτερη, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Για τους παίκτες μου θα ήθελα να τους πω ότι τους αγαπώ. Πέρσι τους είπα να πιεστούν να βγούμε στην Ευρώπη, να πάρουμε το κύπελλο και ότι θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Αντί να πάμε δύο βήματα μπροστά, πήγαμε 100, πίσω. Το σκέφτηκα πολλές φορές να αποχωρήσω. Δεν είμαι όμως αυτός που αποφεύγει τις δυσκολίες. Για τους ποδοσφαιριστές μου, θα μείνω εδώ και μαζί θα δώσουμε τα πάντα, όσο μπορούμε».

Για τον κόσμο: «Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας που ήταν στο γήπεδο και ελπίζω να είναι περισσότεροι στη συνέχεια».

Για τον Χουράδο που έμεινε εκτός αποστολής: « Ήταν λόγω τακτικής, θέλαμε να παίξουμε με πιο γρήγορους ποδοσφαιριστές. Ο Χουράδο είναι ο πρώτος μας σκόρερ και τον υπολογίζω».

Αν θα γίνουν και άλλες κινήσεις:«Από τον Ιούνιο είμαστε τελειωμένοι».

Για τους Μακρή και Αντωνίου:«Περιμένουμε…»