26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η αποκάλυψη της νέας Ανόρθωσης στο Τσίρειο.Στόχος θετικό ξεκίνημα

Η αποκάλυψη της νέας Ανόρθωσης στο Τσίρειο.Στόχος θετικό ξεκίνημα

By on 25 Αυγούστου, 2019 0 704 Views

Για την Ανόρθωση να κερδίσει στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, στην επιστροφή του Τιμούρ στην τεχνική ηγεσία θα είναι ότι καλύτερο.Αυτό θα επιδιώξει η «Κυρία» που μπαίνει με τους δικούς της, ψηλούς στόχους, στο φετινό μαραθώνιο. Το πρώτο παιχνίδι είναι δύσκολο και πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΛ εκτός έδρας(19:00 Cytavision Sports 1) αν θέλει να κάνει καλό ποδαρικό…
Ο Τιμούρ έχει θέσει ψηλά τον πήχη λέγοντας πολλές φορές ότι θέλει να φέρει ξανά τίτλο στην «Κυρία».
Έχει κτίσει με τις δικές του επιθυμίες τη νέα Ανόρθωση. Στα φιλικά είχε βγάλει διαφορετικά πρόσωπα, όμως αυτά είναι φιλικά. Είναι για τους προπονητές. Τώρα, τελείωσαν οι δοκιμές…
Σήμερα στο Τσίρειο πρέπει να δει την ουσία και να δείξει με ετοιμότητα τις διαθέσεις της.
Αν τα καταφέρει, από αύριο θα ανέβει κι άλλο η ψυχολογία στην ομάδα και θα έχει την ευκαιρία να εμφανίσει ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια αφού το επόμενο παιχνίδι θα είναι σε τρεις εβδομάδες.

Ο Λόρια φαίνεται ότι κέρδισε την μάχη με τον χρόνο και μάλλον θα είναι έτοιμος να παίξει ενώ ο Μαργκάσα που προορίζετο για την 11αδα θα είναι εκτός ωστόσο έχει αρκετές εναλλακτικές επιλογές ο Κέτσπάγια.

Ένα πιθανό σχήμα: Λόρια,(Παπαδόπουλος) Βργκοτς, Σίλντενφελντ, Γκαλίτσιος, Πηλέας (Σελίν), Νταουσβίλι, Αρτυματάς, Βασιλακάκης (Ράγιος), Μανθάτης, Καλτσάς, Ντούρις (Σαντίκ)