29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Πρεμιέρα σε «Καραϊσκάκη» και «Βικελίδης», δοκιμασία για Παναθηναϊκό

Πρεμιέρα σε «Καραϊσκάκη» και «Βικελίδης», δοκιμασία για Παναθηναϊκό

By on 24 Αυγούστου, 2019 0 427 Views
Πρεμιέρα σε «Καραϊσκάκη» και «Βικελίδης», δοκιμασία για Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης την προσπάθεια για επάνοδο στην κορυφή, την ώρα που ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Λαμίας. Τέλος, ο Αρης θέλει να βάλει τις βάσεις για επανάληψη της περσινή σεζόν κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Ολυμπιακός μετά την εντυπωσιακή του παρουσία στα προκριματικά του Champions League ρίχνεται στην μάχη του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις εγχώριες 
υποχρεώσεις τους, φέτος το πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει αλλαγές αφού υπάρχει και ο επαναληπτικός με την Κράσνονταρ.

Από την πλευρά του ο Αστέρας Τρίπολης μετά την περσινή άσχημη χρονιά που τον είδε να εξασφαλίζει την παραμονή την τελευταία αγωνιστική, αποφάσισε να επιστρέψει στο ισπανικό μοντέλο με προπονητή και ποδοσφαιριστές από την εν λόγω αγορά. 

Νωρίτερα, στην Λαμία η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι με νέο προπονητή τον Αντωνίου θέλουν να ξεκινήσουν από νωρίς την συγκομοιδή βαθμών για την παραμονή στην κατηγορία. Σημαντικές οι αποχωρήσεις των Αργεντινών Μπαράλες και Μπερτόγλιο, επέστρεψε στην Ελλάδα ο Λουκάς Βύντρα. Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους ξεκινάνε μια νέα σεζόν που δεν έχει καμία σχέση με την περσινή, αφού και -6 δεν υπάρχει αλλά και η κανονικότητα επανήλθε σε βασικά θέματα όπως οι πληρωμές αλλά και η ενίσχυση της ομάδας με παίκτες όπως ο Ζαχίντ και ο Κολοβός. 

Τέλος, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Αρης φιλοξενεί τον ΟΦΗ. Οι «κίτρινοι» μετά τον ευρωπαϊκό τους αποκλεισμό από την Μόλντε θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί κόντρα στους Κρητικούς έχοντας ως βασικό στόχο να επαναλάβουν την περσινή χρονιά και γιατί όχι κάτι καλύτερο. Εκτός οι Μπάσα και Βέλεθ, μέσα ο Μπρούνο Γκάμα. Στην αντίπερα όχθη, ο ΟΦΗ κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό στις καθυστερήσεις στα μπαράζ, και για φέτος έχει βάλει στόχο να μην περάσει τα ίδια και να ξεμπερδεύει πολύ νωρίτερα. Ντεμπούτο στα μεγάλα σαλόνια ως προπονητής για τον Γιώργο Σίμο εκτός ο Βαζ. 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (24/8)
Λαμία – Παναθηναϊκός (19:00, ΕΡΤSPORTS)
Αρης – ΟΦΗ (21:00)
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (21:30, Novasports2)