27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Τιμούρ Κετσπάγια ξέρει τι χρειάζεται η Aνόρθωση για να βελτιωθεί

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ξέρει τι χρειάζεται η Aνόρθωση για να βελτιωθεί

By on 19 Αυγούστου, 2019 0 4467 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Για το ενδιαφέρον για τον Κατσαράβα: «Έχει προκύψει ανεπίσημο ενδιαφέρον και αναφέραμε στις ομάδες αυτές, τι χρειαζόμαστε για να ικανοποιηθούμε. Είναι ομάδες από το εξωτερικό».

Για την πρόθεση ενίσχυσης με ποδοσφαιριστή στη μεσοεπιθετική γραμμή: «Για να αποκτηθεί κάποιος, θα αποχωρήσει κάποιος άλλος. Θα περιμένουμε την εξέλιξη που θα πάρει το θέμα Κατσαράβα. Θέλουμε να τελειώσει το συντομότερο αυτό. Η επιτροπή προγραμματισμού κάνει προσπάθεια εξεύρεσης μεσοεπιθετικού, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Κατσαράβα. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε όσο είναι ανοικτό το θέμα Κατσαράβα. Είμαστε σε θέση ετοιμότητας και θα κινηθούμε αναλόγως».

Για την ανησυχία από την παρουσία της ομάδας στα φιλικά: «Ο αρμόδιος είναι ο προπονητής και δήλωσε και ο ίδιος ότι πιστεύει στην ομάδα και στην προετοιμασία που έγινε. Είμαστε κοντά στην έναρξη του πρωταθλήματος και ο ίδιος θεωρεί ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη και ανταγωνιστική. Πιστεύουμε στον προπονητή, βρήκε τι πήγε λάθος και που θα δοθεί το βάρος για να βελτιωθεί η ομάδα. Ο Τιμούρ Κετσπάγια ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα για να βελτιωθεί. Του αρέσει να βάζει πίεση στον ίδιο του εαυτό και σε αυτούς που είναι γύρω του».

Για τον Σελίν και τον Λόρια που είναι τραυματίες: «Θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα. Θα πάμε για τη νίκη και να μπούμε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα».