26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΝΤΟΛ:Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.Αφήστε μας να ονειρευτούμε…

ΝΤΟΛ:Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.Αφήστε μας να ονειρευτούμε…

By on 19 Αυγούστου, 2019 0 1198 Views

Το σύνθημα ενόψει του αγώνα με τον Άγιαξ έδωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του: 

Τι αλλαγές να περιμένουμε κόντρα σε μια ανώτερη ομάδα όπως είναι ο Άγιαξ; «Έχουμε ακόμα μια μέρα για να προετοιμαστούμε. Όλοι γνωρίζουν πως ο αντίπαλος είναι πολύ ποιοτικός. Για μένα σημαντικό είναι ότι πιστεύουμε σε μας. Έπαιξαν μέχρι τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και έδειξαν τι ομάδα είναι. Νίκησαν στη Μαδρίτη και στο Τορίνο. Για μένα είναι σημαντικό ότι είχαν μια βδομάδα για να προετοιμαστούμε. Στο ποδόσφαιρο, μπορούν να συμβούν τα πάντα. Είχαμε περισσότερη πίεση στο προηγούμενο παιχνίδι».

Για το πως μπορεί να φτάσει στη νίκη: «Είναι σημαντικό για μας να αμυνθούμε καλά. Σε αυτά τα παιχνίδια είναι απαραίτητο να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία. Σκόραραν με συχνότητα και αν ανοιχτούμε μπορεί να δεχτούμε πολλά γκολ. Θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Όλοι μπορούν να απολαύσουν αυτά τα παιχνίδια. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, μπροστά από τον κόσμο μας. Πριν δύο βδομάδες ήμουν διακοπές και τώρα είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τον Άγιαξ. Αφήστε μας να ονειρευτούμε…»

Αν μια ισοπαλία θα είναι σαν νίκη: «Γνωρίζουμε ότι πρέπει να έχουμε το τέλειο παιχνίδι. Είμαι πεπεισμένος ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Βλέποντας το πως δούλευαν οι ποδοσφαιριστές, όλες αυτές τις μέρες, είμαι αισιόδοξος. Έχουμε δύο αγώνες για να βρεθούμε στους ομίλους. Όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Και ο Άγιαξ δέχτηκε γκολ στα τελευταία παιχνίδια. Θα πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να σκοράρουμε. Σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεσαι και τύχη».

Για τις πρώτες του μέρες στο ΑΠΟΕΛ:«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη κατάσταση στην οποία βρίσκομαι τώρα. Είμαστε στην Κύπρο. Δεν έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα εδώ. Βλέπω πως δουλεύουν και αξίζουν να ζουν τέτοιες εμπειρίες. Νιώθω καλά εδώ και περιμένουμε το παιχνίδι».

Ο Ούρος Μάτιτς μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών:

Πως είναι να παίζεις κόντρα στον Άγιαξ; «Έχω εμπειρία με αγώνες κόντρα στον Άγιαξ. Κάθε αγώνας είναι ο ίδιος για μένα, όμως σίγουρα όταν αγωνίζεσαι κόντρα στον Άγιαξ σου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο. Θέλουμε να έχουμε επιτυχίες πάντα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλουμε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται».

Μπορεί το ΑΠΟΕΛ να πάρει θετικό αποτέλεσμα; «Ναι. Φυσικά. Είχαμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε. Αν δεν πιστεύεις στα θετικά αποτελέσματα, δεν πρέπει να βρίσκεσαι εδώ. Το ποδόσφαιρο είναι αυτά τα παιχνίδια, τα οποία είναι πολύ σημαντικά».

Για το πως περιμένει τον Άγιαξ: «Ο Άγιαξ θέλει να έχει την κατοχή και να απειλεί τον αντίπαλο συνεχώς. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Δεν θα είναι εύκολο νια μας. Μπορεί να έχασαν σημαντικούς παίκτες, όμως είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ο αγώνας αρχίζει με 0-0, είμαστε 11 εναντίον 11 και θα έχουμε μόνο μια μπάλα. Είμαστε πολύ κοντά στο να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα. Είναι μεγάλο το κίνητρο μας. Το ΑΠΟΕΛ έχει ένα ένθερμο κοινό και θα μας βοηθήσουν πολύ».