20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τρίτο επίσημο ματς χωρίς νίκη η Τσέλσι(1-1με τη Λέστερ)

Τρίτο επίσημο ματς χωρίς νίκη η Τσέλσι(1-1με τη Λέστερ)

By on 18 Αυγούστου, 2019 0 367 Views

Τρίτο επίσημο ματς και η νίκη… αγνοείται για τον Φρανκ Λάμπαρντ και την Τσέλσι. Οι Μπλε παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στη Λέστερ εντός έδρας, με τον Μάουντ να βρίσκει δίχτυα. 

Διασυρμός στο Ολντ Τράφορντ, απώλεια του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ κι εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Λέστερ. Η Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ δεν έχει ακόμα νίκη σε επίσημο ματς και ο 41χρονος αισθάνεται ήδη πίεση. Οι Μπλε ήταν εξαιρετικοί στο α’ μέρος, βρήκαν δίχτυα με τον Μάουντ, αλλά έχασαν αρκετές ευκαιρίες να σφραγίσουν το τρίποντο. Στην επανάληψη, οι Αλεπούδες εκμεταλλεύθηκαν την κούραση των Λονδρέζων, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και απέσπασαν δίκαια τη δεύτερη ισοπαλία τους στη φετινή Premier League. 

Σήμερα η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε με τον Μέισον Μουντ μόλις στο 7ο λεπτό, που εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του Εντιντί.  

Παρά το γρήγορο γκολ η Τσέλσι δεν έριξε το ρυθμό της και είχε καλές ευκαιρίες για να πετύχει το 2-0 πριν το τέλος του πρώτου μέρους ωστόσο, ο Κάσπερ Σμάιχελ κράτησε τη Λέστερ στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 67ο λεπτό, με δυνατή κεφαλιά του Εντιντί που βρέθηκε μόνος του στην περιοχή των μπλε μετά από σέντρα του Μάντισον.

Μετά την ισοφάριση οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο πάρα πολύ καλές ευκαιρίες μέσα σε τέσσερα λεπτά για να φύγουν με το «διπλό» από το ”Stamford Bridge” ωστόσο οι Μάντισον και Βάρντι, παρά το ότι βρέθηκαν απέναντι από τον Κέπα δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν στην ανατροπή.

Έτσι Τσέλσι και Λέστερ έμειναν στο 1-1 με την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ να μη μπορεί να πάρει τους πρώτους της τρεις βαθμούς στη φετινή Premier League.