18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κέρδισε η Πάφος του Α’ημιχρόνου.Η Ανόρθωση αντέδρασε στο Β’ αλλά δεν έκανε την ανατροπή.

Κέρδισε η Πάφος του Α’ημιχρόνου.Η Ανόρθωση αντέδρασε στο Β’ αλλά δεν έκανε την ανατροπή.

By on 17 Αυγούστου, 2019 0 4267 Views

Η Πάφος ήταν η νικήτρια στο φιλικό που έγινε στο «Στέλιος Κυριακίδης. Η ομάδα του Κόπιτς νίκησε 2-1 την Ανόρθωση στο τελευταίο τους τεστ πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.
Η Ανόρθωση προβλημάτισε και έβγαλε αδυναμίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά βελτιώθηκε στην επανάληψη και επιδίωξε την ανατροπή αλλά δεν ήταν εύστοχη.. Η Πάφος ήταν εξαιρετική στο α΄ μέρος αλλά οπισθοχώρησε στην επανάληψη. Ο Μπεριγκό ήταν ασταμάτητος, σκόραρε με κεφαλιά στο 5΄ ενώ είχε άλλες δύο ευκαιρία στο α΄ μέρος για να πετύχει και περισσότερα. Δεν τα έβαλε αυτά αλλά το έβαλε με το ξεκίνημα της επανάληψης. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 50΄  έκανε το 2-0. Ο Κετσπάγια προσπάθησε να αλλάξει κάποια πράγματα, έκανε αλλαγές και βελτιώθηκε η εικόνα της ομάδας του. Αποτέλεσμα αυτού να μειώσει στο σκορ με τον Καλτσά στο 67΄, ενώ είχε και δοκάρι με τον Ντούρις στο 62΄. Στο 90΄ ο Μιχάλης Ιωάννου έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια και δεν ισοφάρισε η Ανόρθωση, ενώ ούτε ο Εγγλέζου τα κατάφερε στο 90+3΄ καθώς ο Φιλιώτης έκοψε την μπάλα στην γραμμή στο σουτ του Εγλέζου.
ΠΑΦΟΣ: Ρούντκο, Φιλιώτης, Πάβελ, Πανός, Σιρόκ, Ιμπραχίμ (75΄ Φόλμπρεχτ), Λέντλεϊ, Πάντσεον, Μπεριγκό (82΄ Βα), Λουλίνια (64΄ Τόρες), Νέμετς 
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Παπαδόπουλος, Πηλέας (65΄ Εγγλέζος), Σίλντενφελντ, Σβγκορτς, Γκαλίτσιος, Κ.Αρτυματάς (63΄ Βασιλακάκης), Μαργκάσα (63΄Νταουσβίλι), Οκριασβίλι (59΄ Καλτσάς), Ντούρις, Μανθάτης, Σαντίκ (72΄ Κατσαράβα)