29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Ομόνοια δείχνει έτοιμη.Γκολ ο Μικού ,εξαιρετικός ο Ουζόχο στο 2-0 επί της ΑΕΛ

Η Ομόνοια δείχνει έτοιμη.Γκολ ο Μικού ,εξαιρετικός ο Ουζόχο στο 2-0 επί της ΑΕΛ

By on 16 Αυγούστου, 2019 0 12527 Views

Η Ομόνοια επικράτησε με 2-0 της ΑΕΛ στο φιλικό στο Τσίρειο στάδιο κι έδειξε ότι είναι σχεδόν πανέτοιμη ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος την ερχόμενη βδομάδα.
Οι δύο προπονητές, Ντούσαν Κέρκεζ και Χένινγκ Μπεργκ παρέταξαν ποδοσφαιριστές τους οποίους προορίζουν για βασικούς και δοκίμασαν σχήματα που πιθανόν να χρησιμοποιήσουν στους αγώνες τους.
Στο φιλικό καταγραφηκαν αρκετές ευκαρίες από τις δύο ομάδες με την Ομόνοια να δείχνει αρκετά ανεβασμένη κυρίως στο β’ ημίχρονο.
Οι «τριφυλλοφόροι» άνοιξαν το σκορ στο 39’ με αυτογκόλ του Ράσο και ο Μικού στο 81’ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Εντυπωσιακός ήταν ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φράνσις Ουζόχο ο οποίος με εντυπωσιακές απεκρούσεις κράτησε ανέπαφη την εστία της ομάδας του.

Η ΑΕΛ έχει αύριο φιλικό με τον Άρη κεκλεισμένων των θυρών και η Ομόνοια με την Νέα Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος.

ΑΕΛ: Βοζίνια, Ν. Τεϊσέιρα (75′ Χ. Κυριάκου), Γκοντάλ, Ράσο, Α. Τεϊσέιρα, Αβραάμ (86′ Γουίλερ), Γκαζαριάν (68′ Τόρες), Γκαθτανιάγα, Αντάμοβιτς, Αγκάνοβιτς (79′ Γερολέμου), Χουράδο (68′ Ιβάν Κάρλος).

Ομόνοια: Ουζόχο, Περέιρα (72′ Μαυρίας), Λούφτνερ, Λάνγκ, Λέτσγιακς (72′ Μανρίκε), Τζ. Γκόμεθ, Κούσουλος, Έζρα, Ορτέγα (79′ Μίκου), Μποτεάκ (86′ Κακουλλής), Τιάγκο.