19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

ΙΔΙΑΚΕΘ:Με ένα γκολ όλα αλλάζουν

By on 14 Αυγούστου, 2019 0 7039 Views

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ παραχώρησε διάσκεψη τύπου στη Γάνδη για την αυριανή αναμέτρηση. Στο πάνελ από πλευράς ποδοσφαιριστών ο Έκτορ Χέφελ.

Για το ότι ο Θόρουπ είπε ότι θα παίξει πιο αμυντικά από το πρώτο παιχνίδι ανέφερε: «Είναι λογικό αφού αν δεν δεχτούν γκολ θα περάσουν. Εμείς πρέπει να σκοράρουμε. Χρειαζόμαστε συγκέντρωση για 90 λεπτά».

Που πιστεύετε ότι θα κριθεί ο αγώνας και ποιες είναι οι δυσκολίες της αναμέτρησης; «Το κλειδί είναι τα γκολ. Αυτά αλλάζουν τις συνθήκες. Με ένα γκολ όλα αλλάζουν. Είναι κίνητρο για μας να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα. Όταν είδαμε το γήπεδο γεμίσαμε κίνητρα».Για την πορεία της ΑΕΚ μέχρι τώρα:«Η ΑΕΚ μεγαλώνει. Είμαστε περηφανοι για ότι κάναμε. Θα πρέπει όμως να συνεχίσουμε. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Υπάρχει η εμπειρία με την περσινή πρόκριση και θέλουμε να παίξουμε και φέτος στους ομίλους. Θα παλέψουμε για το όνειρο!»Για τις διαφορές μεταξύ των ομάδων:«Οι διαφορές πλέον είναι μικρές. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Και εμεις παίξαμε με την Πέτροκοουπ και δυσκολευτήκαμε. Η Γάνδη είναι μεγάλη ομάδα όμως μπορούμε να ανταποκριθούμε».Για το τι διέκρινε στην Γάνδη: «Είναι καλή ομάδα με οργάνωση. Είμαστε έτοιμοι να τους ανταγωνιστούμε. Μπορούμε να παίξουμε στο καλύτερο επίπεδο για να τα καταφέρουμε».Για τη σύγκριση που υπάρχει με την Σπαρτακ: «Εύχομαι να το επαναλάβουμε. Ήρθε στο μυαλό μας όμως όλα είναι διαφορετικά. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε ξανά».Ένα μήνυμα στον κόσμο: «Θα παλέψουμε. Θα τα δώσουμε όλα για να τους δώσουμε χαρά».Ο Έκτορ Χέφελ ανέφερε: «Είναι μεγάλο το κίνητρο. Θέλουμε και νιώθουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε. Το κλειδί για την πρόκριση είναι να μην δώσουμε χώρο στον αντίπαλο. Είναι σημαντικό να σκοραρουμε για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση».