19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Χωρίς γκολ το δυνατό φιλικό με καλύτερη την Ομόνοια.Υστέρησε επιθετικά η Ανόρθωση

Χωρίς γκολ το δυνατό φιλικό με καλύτερη την Ομόνοια.Υστέρησε επιθετικά η Ανόρθωση

By on 10 Αυγούστου, 2019 0 6993 Views

Δεν ανέδειξε νικητή η μεγάλη φιλική αναμέτρηση που έγινε στο ΓΣΠ, ενώ ούτε γκολ δεν χάρηκαν οι περίπου 12 χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο (περισσότεροι από 10 χιλιάδες Ομονοιάτες και περίπου 1.500 Ανορθωσιάτες).
Ομόνοια και Ανόρθωση έμειναν στο 0-0, με τους «πράσινους» να στέλνουν σαφώς πιο ενθαρρυντικά μηνύματα ένα 15ημερο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Η Ομόνοια ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι, κυκλοφόρησε την μπάλα και προσπάθησε να επιτεθεί με διάφορους τρόπους και από τα πλάγια και από τον άξονα, απλά υστέρησε στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη η Ανόρθωση (έκανε περισσότερες αλλαγές ο Τιμούρ Κετσπάγια) κινήθηκε σε πολύ μέτρια επίπεδα δεν μπόρεσε να πάρει μπάλα για να κάνει παιχνίδι με τρεις σμυντικούς χαφ και απείλησε μόνο από κάποιες στατικές φάσεις. Δυσκολεύτηκε η μπάλα να πάει μπροστά και αυτό ήταν εμφανέστατο πρόβλημα της «Κυρίας» η οποία έδειξε να θέλει ακόμα αρκετή δουλειά.Το θετικότερο για την Κυρία ήταν ότι ο Παπαδόπουλος έδειξε ότι έχει τα κότσια να σταθεί κάτω από τα δοκάρια και να καλύψει την απουσία του Λόρια.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ.Μπεργκ): Ουζόχο, Περέιρα, Μανρίκε, Λούφτνερ, Λάνγκ, Γκόμεθ , Γκόμες (66΄ Κούσουλος), Τιάγκο (66΄ Ορτέγκα), Ραμίρεζ, Έζρα, Χριστοφή (46΄ Μποτεάκ).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Τ.Κετσπάγια): Παπαδόπουλος, Σίντενφελντ, Βργκοτς, Σελίν (12΄ Πηλέας), Γκαλίτσιος, Νταουσβίλι, Ράγιος (56΄ Οκριασβίλι), Καλτσάς (59΄ Μανθάτης), Αρτυματάς (54΄ Κοφί), Μαργκάσα (78΄ Κατσαράβα), Σαντίκ (59΄ Ντούρις).

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τιμόθεος Χριστοφή (Παύλος Γεωργίου, Μάριος Καλογήρου).