29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΟΠ και DIMCO ενώνουν δυνάμεις και μαζί δίνουν ΦΩΣ στο γυναικείο ποδόσφαιρο

ΚΟΠ και DIMCO ενώνουν δυνάμεις και μαζί δίνουν ΦΩΣ στο γυναικείο ποδόσφαιρο

By on 7 Αυγούστου, 2019 0 556 Views

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και η DIMCO LTD πρωτοπόρος εταιρεία στην Κύπρο στον φωτισμό επιχειρήσεων, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια με το σύνθημα «Μαζί δίνουμε ΦΩΣ στο γυναικείο ποδόσφαιρο».

Η εταιρεία DIMCO πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά αφού είναι η πρώτη εταιρεία στην Κύπρο που στηρίζει τόσο το Πρωτάθλημα Γυναικών όσο και την Εθνικής μας Ομάδα Γυναικών.

Για τα επόμενα δύο χρόνια η εταιρεία DIMCO θα είναι:

*Επίσημος χορηγός του Πρωταθλήματος Γυναικών με το πρωτάθλημα πλέον να μετονομάζεται σε «Πρωτάθλημα Γυναικών DIMCO»

*Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Γυναικών Κύπρου

Στα γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου παρευρέθηκε σήμερα ο εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας φωτισμού DIMCO κ. Αλέξης Δημητρίου για την υπογραφή των συμβολαίων με την παρουσία του Προέδρου της ΚΟΠ κ. Γιώργου Κούμα.

Ο κ. Κούμας ευχαρίστησε την εταιρεία DIMCO για τη διαχρονική και συνεχή προσφορά της στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και τόνισε πως η στήριξη της εταιρείας αποτελεί σταθμός για το Γυναικείο ποδόσφαιρο και στην προσπάθεια της ΚΟΠ για περαιτέρω ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Κύπρο.

Από πλευράς DIMCO ο κ. Αλέξης Δημητρίου τόνισε πως η DIMCO παρακολουθεί την ραγδαία πρόοδο που έχει το γυναικείο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια και αποτελεί όραμα και στόχος της εταιρείας να είναι βασικός στυλοβάτης αυτής της προσπάθειας.

Τον επόμενο μήνα προγραμματίζεται Συνέντευξη Τύπου όπου ΚΟΠ και DIMCO θα παρουσιάσουν επισήμως την συμφωνία συνεργασίας τους, τους πυλώνες και τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν στο μέλλον με στόχο την συνεχή ανάπτυξη του Γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας.