ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Like

Πρεμιέρα για Apollon Ladies στο UEFA Women’s Champions League

7 Αυγούστου, 2019
2111 Views
0 Comments
Πρεμιέρα για Apollon Ladies στο UEFA Women’s Champions League

Πρεμιέρα για την πρωταθλήτρια μας ομάδα Apollon Ladies στη διοργάνωση UEFA Women’s Champions League αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Οι πρωταθλήτριες μας συμμετέχουν στον έβδομο όμιλο της προκριματικής φάσης και όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Λετονία.

Σήμερα και ώρα 18:00 η ομάδα μας θα δώσει τον πρώτο της αγώνα με αντίπαλο τη Rīgas FS. Για τον ίδιο όμιλο θα διεξαχθεί επίσης ο αγώνας Braga – Sturm Graz.

Στις 10 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο αγώνας της πρωταθλήτριας μας με την Braga Πορτογαλίας και φινάλε στις 13 Αυγούστου την Sturm Graz Αυστρίας.

Στην προκριματική φάση λαμβάνουν μέρος 40 ομάδες που κληρώθηκαν σε δέκα ομίλους των 4 ομάδων και η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο θα πέρασει στη φάση των «32».

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Γιώργος Παπαγεωργίου δήλωσε ενόψει της συμμετοχής στη διοργάνωση:

«Ο στόχος της ομάδας μας είναι η πρόκριση για πρώτη φορά στις δεκαέξι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Για να το πετύχουμε όμως αυτό, θα πρέπει πρώτα να περάσουμε από τον προκριματικό όμιλο.

Η ομάδα διατήρησε μεγάλο μέρος του βασικού κορμού και παράλληλα έγιναν και ποιοτικές προσθήκες που μας δίνουν τη δυνατότητα να είμαστε αισιόδοξοι, παρά το γεγονός ότι κληρωθήκαμε στον δυσκολότερο από  τους δέκα ομίλους».

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>