ΔΙΕΘΝΗ
Like

Κλοπ: «Μακάρι με τις γυναίκες να είχα την ευκολία του… Τζόι από τα Φιλαράκια»! (vid)

7 Αυγούστου, 2019
360 Views
0 Comments
Κλοπ: «Μακάρι με τις γυναίκες να είχα την ευκολία του… Τζόι από τα Φιλαράκια»! (vid)

Γι’ ακόμα μια φορά τρομερός ο Γιούργκεν Κλοπ που αποκάλυψε ότι άρχισε να μαθαίνει καλά αγγλικά βλέποντας τη δημοφιλή σειρά «Τα Φιλαράκια», ενώ, θεωρεί πως έχει κοινά στοιχεία με τον… Τζόι Τριμπιάνι!

Ο Γερμανός κόουτς της Λίβερπουλ, όταν είναι χαλαρός, είναι πραγματική απόλαυση να τον ακούς ή να διαβάζεις τις συνεντεύξεις του.

Σε μια από αυτές στο ραδιόφωνο του BBC, θέλησε να αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο άρχισε να μαθαίνει Αγγλικά και γιατί οι Γερμανοί επιλέγουν μια συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά για ν’ αρχίσουν να καταλαβαίνουν τη γλώσσα!

«Ήταν εύκολο να καταλάβεις τους διαλόγους από τα “Φιλαράκια”. Προσπαθείς να βλέπεις ταινίες και σειρές γιατί η διάλεκτος είναι κάπως διαφορετική και δεν είναι η ακριβής προφορά τις περισσότερες φορές. Το πιο εύκολο για τους Γερμανούς είναι να μάθουν αγγλικά μέσα από τη σειρά “Τα Φιλαράκια”. Είναι εύκολοι διάλογοι και τους καταλαβαίνεις εύκολα. Μπορείς να πιάσεις κάθε λέξη» είπε ο Kloppo, για να προσθέσει αναφορά με τον αγαπημένο του χαρακτήρα και αυτόν που ίσως βλέπει ορισμένες ομοιότητες:

«Ναι με τον Τζόι! Δυστυχώς είμαι λίγο πιο έξυπνος από τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, αλλά με τις γυναίκες μακάρι να είχα τη δική του άνεση και επιτυχία. How you doin’? Προφανώς και δεν ήταν τόσο εύκολα στη δική μου ζωή»!

“Maybe I’m a bit smarter than the Joey role, but my talk with girls was never as good as his” ?

Jurgen Klopp reveals he learnt English watching… Friends! ☕️

Listen to a the Football Daily podcast with #LFC‘s Jurgen Klopp and Andy Robertson ?
? ⚽️: https://t.co/7xk2lX6J5M pic.twitter.com/vNHLdIHAky— BBC 5 Live Sport (@5liveSport) 6 Αυγούστου 2019

Ενσωματωμένο βίντεο

2

Comments are closed.

echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="891" title="Newsletter"]' ); ?>