25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Ήρθε ο Λέζιακς για την Ομόνοια

By on 6 Αυγούστου, 2019 0 4230 Views

Η αναμονή για απποκτηση αριστερού μπακ στην Ομόνοια έφθασε στο τέλος της και εκτός απροόπτου ο Τσέχος Γιαν Λέζιακς θα καλύψει αυτή την θέση . Είναι 29 χρόνων (11 Αυγούστου 1990) και τελευταία του ομάδα ήταν η Λοκομοτίβα στην οποία αγωνιζόταν ως δανεικός από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Κύπρο για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους «πράσινους». Περνά από ιατρικά τεστ και αν όλα πάνε καλά, ακολούθως θα ανακοινωθεί και θα ενταχθεί άμεσα στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Φαίνεται να είναι μια πολύ ποιοτική επιλογή, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή με σημαντικές παραστάσεις από προηγμένα πρωταθλήματα και με συμμετοχή σε ευρωπαϊκούς ομίλους.
Άρχισε την καριέρα του από την Βικτόρια Πλεζν, ενώ αγωνίστηκε επίσης στην Άντερλεχτ, την Γιανγκ Μπόις για αρκετά χρόνια μάλιστα και αξίζει να σημειωθεί ότι τη σεζόν 2014-15 είχε τεθεί αντιμέτωπη η Ελβετική ομάδα με τον Ερμή, ενώ την περίοδο 2016-17 ήταν σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ μαζί με το ΑΠΟΕΛ.
Με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ κατέκτησε πρωτάθλημα, κύπελλο και σούπερ καπ, με την Βικτόρια Πλεζν και την Άντερλεχτ πήρε κύπελλο. Στην περσινή σεζόν, όπου ήταν δανεικός στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, είχε φουλ σεζόν, με 29 συμμετοχές και 2 γκολ!