28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Πιο άνετη στην Σόφια.Με τεσσάρα πέρασε η ΑΕΚ

By on 1 Αυγούστου, 2019 0 4090 Views

Ο Ιβάν Τρισκόφσκι ήταν σε τρομερή βραδιά και με τέσσαρα δικά του γκολ ,  η ΑΕΚ έριξε τεσσάρα στην Λέφσκι μέσα στην Βουλγαρία και πήρε πανηγυρική πρόκριση  για τον 3ο γύρο του Europa League με συνολικό σκορ 7-0 και θα παίξει στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί που περιμένει η Γάνδη.

Στα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας της Λάρνακας με την Πέτροκουμπ δεν φάνηκε. Με τη Λέφσκι στη Λάρνακα τη σκυτάλη πήρε ο Γιάννου..Στην Βουλγαρία, όμως ήταν η βραδιά του. Ο Τρισκόφσκι «σκότωσε» την Λέφσκι από το 8ο λεπτό του αγώνα, αφού σκόραρε από την άσπρη βούλα βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες είχαν οι Βούλγαροι. Στο 29′ σε μια σέντρα από τα δεξιά, πάρε βάλε από τον Γιάννου, έβαλε εξαιρετικά το πόδι και κεραυνοβόλησε τον Μιγιάτοβιτς, βάζοντας τις βάσεις για… πάρτι στο «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ». Από εκεί και έπειτα, ήταν όλα… διαδικαστικού χαρακτήρα. Μέχρι που στο 75′ ο Σκοπιανός επιθετικός έκανε το 3-0, έκανε χατ-τρικ, πανηγύρισε έξαλλα, ενώ 7 λεπτά αργότερα έγραψε το 4-0, σε μια.. θριαμβευτική βραδιά στην Σόφια για την ΑΕΚ. Πλέον, οι Λαρνακείς βλέπουν και… επίσημα παρακάτω, εκεί όπου περιμένει η Γάνδη.

Λέφσκι: Μιγιάτοβιτς, Γκοράνοφ, Νεϊντένοφ, Παουλίνιο, Ρομπέρτα, Νούνο Ρέις, Τίαμ(5′ Γιουρούκοφ), Κοστόφ(52′ Μάζουρεκ), Ιβάνοφ, Ραΐνοφ, Σ. Ιβάνοφ(68′ Ντιμιτρόφ)

Στον πάγκο: Μιχαΐλοφ, Αλάρ, Μοχάμεντ, Κάργας

ΑΕΚ: Τόνιο, Τρουγιόλς(70′ Τάντι), Μοϊσόφ, Ακοράν, Τρισκόφσκι, Χέφελ, Γκονζάλεθ, Σάστρε, Ραούλ(54′ Τέτε), Κάσες(75′ Φλοριάν), Γιάννου

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Αντωνιάδης, Σπόλιαριτς, Τέτε, Ασούμπρε

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιβάνοφ, Γκοράνοφ, Ραΐνοφ / Ραούλ, Τάντι
Κ
ΓΗΠΕΔΟ: «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ»
ΘΕΑΤΕΣ: 300

Διαιτητές: Γκλεν Νίμπεργκ (Σουηδία), Μ. Μπεϊγκί-Α. Σόντερκβιστ