26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σε αναμονή για Ντούρις και νέες μεταγραφές στην Ανόρθωση

Σε αναμονή για Ντούρις και νέες μεταγραφές στην Ανόρθωση

By on 29 Ιουλίου, 2019 0 1334 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν στην Ανόρθωση μίλησε ο ε.τ. της ομάδας Σάββας Πηλακούτας στον Super Sport FM 104,0. Οι τοποθετήσεις του:

Για τον Ντούρις: «Σήμερα θα περάσει από MRI για μια πιο ακριβή διάγνωση και πόσο καιρό θα μείνει εκτός, μόλις έχουμε επίσημη ενημέρωση θα την δώσουμε, δεν φαίνεται να είναι σοβαρός ο τραυματισμός αλλά θα μείνει για μερικές μέρες εκτός».

Για τραυματίες: «Χατζηπασχάλης και Ιωάννου ήταν εκτός από τελευταίο φιλικό, ο πρώτος είχε ίωση, ο δεύτερος έχει μικρό μυϊκό πρόβλημα».

Γι’ αυτούς που περνούν από δοκιμαστικά: «Κάποιοι με την επιστροφή στην Κύπρο δεν θα συνεχίσουν με την ομάδα ή θα δοθούν δανεικοί. Αυτό θα το αποφασίσει ο προπονητής σε μεταγενέστερο στάδιο».

Για μεταγραφές: «Θα γίνουν 2-3 κινήσεις ακόμη. Αξιολογούνται περιπτώσεις μεσοεπιθετικών, δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο, το ψάχνει ο προπονητής μαζί με τους συνεργάτες του. Θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Αν βρεθεί αυτός που θέλει, ναι θα γίνει κίνηση άμεσα. Δεν γνωρίζουμε όμως για την ώρα πότε θα ολοκληρωθούν οι εκκρεμότητες, ελπίζουμε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Δεν θέλουμε να μείνουμε την τελευταία στιγμή».

Για το φιλικό με Σαρζά: «Όλοι γνωρίζουν την νοοτροπία του Τιμούρ Κετσπάγια. Δεν του αρέσει να χάνει, θέλει να παίρνει το μέγιστο από κάθε ποδοσφαιριστή. Τα φιλικά γίνονται για να δει ο προπονητής κάποια λάθη και να τα διορθώσει».

Για επόμενα φιλικά: «Θα παίξουμε 3/8 με Αγία Νάπα, μετά είναι το φιλικό με Ομόνοια και θα διευθετηθούν ακόμη δυο φιλικά».