24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΑΝΘΑΤΗΣ:Ήταν εύκολη η απόφαση να πω ναι στην Ανόρθωση

ΜΑΝΘΑΤΗΣ:Ήταν εύκολη η απόφαση να πω ναι στην Ανόρθωση

By on 25 Ιουλίου, 2019 0 3159 Views

Ως εύκολη  χαρακτήρισε την απόφαση να κατηφορίσει στο νησί μας για να αγωνιστεί με την Ανόρθωση, ο Γιώργος Μανθάτης στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο 22χρόνος ακραίος επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Κυρίας , ανάφερε πως μίλησε με τον Κουλούρη που του είπε τα καλύτερα , ενώ για τη μαζική παρουσία του κόσμου στην πρώτη προπόνηση ανάφερε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό η ομάδα να έχει τόσο δυνατό κόσμο στο πλευρό της.

Αναλυτικά πιο κάτω τα όσα δήλωσε ο Ελλαδίτης ακραίος επιθετικός.

Για την απόφαση του να έρθει στην Ανόρθωση: «Αρχικά όταν μου ήρθε η πρόταση από την Ανόρθωση, που είναι μία ιστορική ομάδα στην Κύπρο ίσως από τις πιο ιστορικές ομάδες, δεν ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση και να το δω θετικά και να πω το ναι. Από εκεί και πέρα μίλησα με αρκετά παιδιά που έχουν περάσει από την ομάδα και βρίσκονται και στην ομάδα. Μίλησα με τον Ευθύμη Κουλούρη και μου είπε πραγματικά τα καλύτερα λόγια και ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τη φάση που είμαι τώρα στην καριέρα μου. »

Για το πώς θα τον διευκολύνει η παρουσία Γκαλίτσιου και Βασιλακάκη στην προσαρμογή του στην ομάδα : «Το ότι υπάρχει το ελληνικό στοιχείo είναι πολύ σημαντικό για μένα για να προσαρμοστώ και πιο εύκολα στην ομάδα. Αλλά νομίζω γενικά με την Κύπρο δεν έχουμε πολλά διαφορετικά πράματα οπότε νομίζω δεν θα είναι τόσο δύσκολο το μεταβατικό στάδιο εδώ πέρα.»

Για τον βαθμό ετοιμότητας του: «Εγώ από τη δική μου πλευρά πρέπει να δουλέψω σκληρά και να ανταποδώσω στην εμπιστοσύνη που δίνεται αυτή τη στιγμή από τους ανθρώπους της Ανόρθωσης που με πίστεψαν και ένα ευχαριστώ στον ΟΣΦΠ που βοήθησε να επιτευχθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων. Εννοείται και στον προπονητή που δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια γιατί το καλύτερο πράμα νομίζω είναι να μιλάμε μέσα στο γήπεδο.»

Το μήνυμα του προς τον κόσμο: «Έχω ακούσει πως είναι αρκετά απαιτητικός, αλλα αυτό ίσα ίσα μου δημιουργεί ένα επιπλέον κίνητρο μεγαλύτερο. Θέλω να πω ότι θα προσπαθήσω πάρα πολύ για την ομάδα, για να επιτύχουμε όλους μας τους στόχους. Και το γεγονός ότι έμαθα πως στην πρώτη προπόνηση της ομάδας είχαν βρεθεί 3500 οπαδοί είναι κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό να έχει μία ομάδα τόσο καλό και δυνατό κόσμο δίπλα της.»