28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Tο φιλικό της Ομόνοιας σε βίντεο

By on 21 Ιουλίου, 2019 0 2700 Views
Tο φιλικό της  Ομόνοιας σε βίντεο

Παρακολουθήστε στο πιο κάτω βίντεο, ολόκληρο το φιλικό της Ομόνοιας κόντρα στην Άρκα.

Παρουσιάστηκε βελτιωμένη η Ομόνοια στο δεύτερο της φιλικό επί Πολωνικού εδάφους. Οι «πράσινοι» έχασαν μεν 2-1 από την Άρκα Γκντίνια σε ένα δυνατό φιλικό τεστ το οποίο διεξήχθη σε τρία ημίχρονα των 30 λεπτών το κάθε ένα, αλλά έβγαλαν καλύτερη εικόνα σε σχέση με το πρώτο φιλικό κόντρα στην Μπειτάρ.
Η ομάδα του Χένινγκ Μπέργκ σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση έκανε ευκαιρίες επί της Πολωνικής αντιπάλου της και παρά το γεγονός ότι εκ νέου ο προπονητής έκανε πολλές αλλαγές, η ομάδα διατηρήθηκε σε ένα καλό επίπεδο.
Η Ομόνοια μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 24΄ όταν ο Γκόμεθ εκτέλεσε κόρνερ και στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά ο Λούφτνερ άνοιξε το σκορ. Τα… πανηγύρια δεν κράτησαν για πολύ καθώς δύο λεπτά αργότερα στο 26΄ η Άρκα Γκντίνια ισοφάρισε με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Γιάννης Κούσουλος. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 82΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ των Πολωνών.Η σύνθεση της Ομόνοιας:Κυριακίδης (61΄ Νικολάου), Λούφτνερ (61΄ Κακουλλής), Κούσουλος, Περέιρα (45΄ Μαυρίας), Μανρίκε (79΄ Λοίζου), Γκόμεθ (72΄ Κατελάρης), Γκόμες (44΄ Λανγκ), Ραμίρεζ (79΄ Χαραλάμπους), Τιάγκο (73΄ Άλβες), Χριστοφή (45΄ Μόντες), Νταρμπισάιαρ (61΄ Παναγιώτου).