25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Ετοιμάζεται για το πρώτο ταξίδι το ΑΠΟΕΛ

By on 21 Ιουλίου, 2019 0 2175 Views

Με προπόνηση σήμερα στον Αρχάγγελο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία εν όψει του αγώνα της Τρίτης με τη Σουτζέσκα. Προπονητής και ποδοσφαιριστές επικεντρώνονται μονάχα στην πρώτη επίσημη τους αποστολή, αφήνοντας στην άκρη, τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 24ωρα .

Ο Ιταλός προπονητής, ξέρει πόσο σημαντικό είναι να καταφέρει η ομάδα του να έχει καλή πορεία στην Ευρώπη που σημαίνει πρόκριση σε όμιλο. Ο πρώτος αγώνας με τη Σουτζέσκα, δεν προσφέρεται για οτιδήποτε άλλο, πέρα από ένα αποτέλεσμα που θα επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί για το ΑΠΟΕΛ. Έχει το προνόμιο ο Τραμετσάνι, να διαθέτει τεράστιο ρόστερ. Τόσο σε αριθμό, όσο και ποιότητα, κάτι που αυξάνει την υποχρέωση του να προβεί σε διαχείριση τέτοια ώστε να πετύχει το μεγάλο στόχο η ομάδα του. Η Σουτζέσκα, μετά την πρόκριση επί της Σλόβαν, δεν επιδέχεται της παραμικρής αμφισβήτησης, γεγονός που επίσης ισοδυναμεί με αντίστοιχη σωστή αντιμετώπιση και των δύο αγώνων.

Θυμίζουμε ότι η πτήση για την πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου Ποτγκόριτσα, είναι προγραμματισμένη να αναχωρήσει στις 23:55 από το αεροδρόμιο Λάρνακας και να προσγειωθεί στον προορισμό της στις 02:15 ώρα Κύπρου. Περίπου δυόμιση ώρες είναι το ταξίδι και με βάση το πρόγραμμα η επίσημη αποστολή θα πάει κατευθείαν στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.

Ο αγώνας με τη Σουτζέσκα θα διεξαχθεί την Τρίτη στις 21:15 στην πόλη Νίκσιτς που είναι η έδρα της ομάδας και απέχει περίπου 45 χιλιόμετρα από την Ποτγκόριτσα.