16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024

Γ.ΚΟΣΜΑΣ:Τα παιδιά πραγματικά δουλεύουν με ζήλο

By on 21 Ιουλίου, 2019 0 3690 Views

Τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της ΕΝΠ έκανε το πρωί της Κυριακής ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Κοσμα. Παρακολουθήστε τις δηλώσεις:

Για την προετοιμασία στην Βουλγαρία: «Είναι καλές οι συνθήκες στο Πράβετς. Ξεκινήσαμε τη δουλειά εδώ και δυο μέρες. Σήμερα είναι η τρίτη. Όλα κυλούν ομαλά. Έχουμε όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται μια ομάδα για να κάνει μια σωστή προετοιμασία. Αυτό μας ικανοποιεί πάρα πολύ».

Για το φιλικό με την Χάποελ Αφούλα: «Ήταν το πρώτο φιλικό για την ομάδα μας. Ένα πρώτο ξεμούδιασμα για τους παίκτες, δώσαμε σε όλα τα παιδιά χρόνο, από ένα ημίχρονο να μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Έκαναν μια καλή προπόνηση, μια καλή προσπάθεια. Είναι σημαντικό που η ομάδα κέρδισε καθαρά 2-0. Κάτι το οποίο βοηθά πάντοτε τις ομάδες για την ψυχολογία».

Για τα επόμενα φιλικά με Ξάνθη και Νέα Σαλαμίνα: «Είναι δυο διαφορετικά παιχνίδια. Να τα δούμε ξεχωριστά. Πάλι θα δώσουμε χρόνο σε αρκετούς παίκτες. Σιγά σιγά θέλουμε να αφομοιώνουν αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση. Τα παιδιά πραγματικά δουλεύουν με ζήλο. Είναι σημαντικά αυτά τα φιλικά γιατί μας δίνουν την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση και είναι κάτι που θα εφαρμόσουμε και στο πρωτάθλημα».