20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο αποκλεισμός του Εφραίμ προκαλεί συζητήσεις και αντιδράσεις

Ο αποκλεισμός του Εφραίμ προκαλεί συζητήσεις και αντιδράσεις

By on 19 Ιουλίου, 2019 0 3513 Views

Το ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή λίστα για τα δύο παιχνίδια με την Σουτζέσκα. Εκτός είναι ο Γιώργος Εφραίμ, ο οποίος δεν είναι στις επιλογές του Πάολο Τραμετσάνι, κάτι που φάνηκε και από τα φιλικά προετοιμασίας. Εκτός είναι και οι Χάνι και Σιέλης από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά και οι Ρόμο, Ζαχίντ και Ρέζα που είναι προς παραχώρηση.

Όπως ήταν φυσιολογικό ο αποκελισμός του Εφραίμ προκάλεσε συζητήσεις και καταιγισμό παραπόνων από τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για τη συμπεριφορά του Τραμετσάνι προς το Γιώργο Εφραίμ.
Ο Ιταλός προπονητής κάνει για την ώρα αυτό που θέλει. Δεν υπολογίζει τον διεθνή ποδοσφαιριστή που έχει εγνωσμένη αξία και μάλιστα έχει στο ενεργητικό του ότι κατάφερε να βγάλει την προετοιμασία,οπότε είναι έτοιμος χωρίς προλήματα αλλά μάλλον αυτό δεν το λαμβάνει σοβαρά υπόψη ο Τραμετσάνι.
Μετά το φιλικό με τη Δόξα που καθήλωσε στον πάγκο τον Εφραίμ, ήρθε και η απόφαση να μην τον δηλώσει στον κατάλογο του α΄ευρωπαϊκού.
Μέχρι που θα πάρει συτό το θέμα ο προπονητής, μόνο ο ίδιος το ξέρει. Είναι κάτι όμως που επηρεάζει την ηρεμία της ομάδας και του κόσμου της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο προπονητής της ομάδας επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές για τις πρώτες δύο αναμετρήσεις του δεύτερου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League απέναντι στην FK Sutjeska.

6. Σάββας Γκέντσογλου
8. Λούκας Σόουζα
9. Λίνους Χαλένιους
10. Τόμας Ντε Βινσέντι
11. Μούσα Τάμαρι
12. Δημήτρης Πρινιωτάκης (GK)
13. Kέβιν Λαφράνς
14. Ούρος Μάτιτς
20. Αντρίγια Πάβλοβιτς
22. Μηνάς Αντωνίου
23. Ζοαοζίνιο
27. Βιντ Μπέλετς (GK)
29. Πραξιτέλης Βούρος
30. Γιώργος Μερκής
33. Ανδρέας Μακρής
34. Λούκας Καλογήρου
35. Πάρης Πολυκάρπου
44. Νικόλας Ιωάννου
46. Στάθης Αλωνεύτης
70. Αντόνιο Γιάκολις
89. Ρόμαν Μπέζιακ
90. Βούγιαντιν Σάβιτς
91. Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς
95. Άλεφ Ντος Σάντος
99. Μπόι Βάτερμαν (GK)