28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΟΜΟΝΟΙΑ:Μεταγραφές χωρίς συμβιβασμούς και χωρίς υποχωρήσεις

ΟΜΟΝΟΙΑ:Μεταγραφές χωρίς συμβιβασμούς και χωρίς υποχωρήσεις

By on 18 Ιουλίου, 2019 0 3959 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.

Για τις προπονήσεις: «Οι προπονήσεις γίνονται σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί. Κάποιες είναι δυνατές, κάποιες εστιάζουν σε τακτική και τεχνική. Είναι ένα ισορροπημένο πρόγραμμα προετοιμασίας. Όλα εξελίσσονται ομαλά και βάσει του προγράμματος.

Για τα αγωνιστικά νέα: «Ο Μαυρίας επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ο Τζιωνής ακολουθεί μέρος του κανονικού. Η πορεία αποκατάστασης του Παναγή είναι η αναμενόμενη. Ο Γκόμες ακολούθησε χθες και σήμερα πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Για προληπτικούς λόγους δεν ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα.

Για τις επόμενες κινήσεις: «Εδώ και κάποιες μέρες δεν έχει γίνει μεταγραφή. Αυτό είναι θέμα επιλογής και όχι αδυναμίας. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να κάνεις μεταγραφές. Θα μπορούσαμε να ολοκληρώναμε το ρόστερ και να είχαμε ηρεμία. Η φιλοσοφία, είναι πως αν χρειαστεί θα περιμένουμε και την τελευταία μέρα για να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής που κρίθηκε απαραίτητος. Ξέρουμε πολύ καλά τι θέλουμε και προσπαθούμε να το αποκτήσουμε χωρίς συμβιβασμούς και χωρίς υποχωρήσεις. Το κριτήριο είναι όλη η χρονιά και όχι οι πρώτες δύο αγωνιστικές. Θα αποκτήσουμε αριστερό μπακ, ακραίο επιθετικό και μεσοεπιθετικό. Η ομάδα αξιολογείται διαρκώς και ανάλογα θα δούμε πως θα προχωρήσουμε. Δεν θα ήταν σωστό να υπήρχε ηρεμία τώρα, αφού πιθανότατα σε 2-3 μήνες δεν θα είχαμε ηρεμία, όπως έγινε στο παρελθόν».

Για τον Κολοβό: «Έχει λυθεί η συνεργασία μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Πριν κάποιες μέρες μας ενημέρωσε για κάποιο προσωπικό θέμα και ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Πρώτα ικανοποιήθηκαν οι άμεσες και μελλοντικές απαιτήσεις».

Για τους Γκαφούρ και Λοέ: «Βρίσκονται στην Πολωνία με την ομάδα λόγω των συμβατικών υποχρεώσεων που έχουμε μαζί τους. Είναι εκτός πλάνων και βρισκόμαστε σε επαφές για λύση της μεταξύ μας συνεργασίας».

Για τον Ουζόχο: «Χθες αργά βράδυ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του. Σε συνεννόηση μαζί του θα αποφασίσουμε πότε θα είναι καλύτερο να ενσωματωθεί στις προπονήσεις. Σύντομα θα έχουμε νεότερα. Τον συγχαίρουμε για την παρουσία στον μικρό τελικό και την τιμητική τρίτη θέση που κατέκτησε η πατρίδα του. Θα ληφθεί υπόψη το ότι ήταν συνεχώς σε υποχρεώσεις».

Για την πρόσληψη του Μάριου Παπαβασιλείου: «Είναι άλλη μια κίνηση για την ακαδημία ποδοσφαίρου για να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στα παιδιά. Θέλουμε σταδιακά να μικρύνουμε την απόσταση στο επίπεδο προπόνησης σε σχέση με την πρώτη ομάδα».

Για την PrimeTel: «Είμαστε σε συζητήσεις, όμως ακόμη δεν έχουμε καταλήξει σε μια συμφωνία. Είναι σημαντικό το ότι είμαστε σε επαφές. Ακόμη δεν έχουμε καταλήξει σε συμφωνία».