29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νίκη και θέαμα μαζί με την πρόκριση θέλει ο Απόλλωνας (20:00, Cytavision Sports 1)

Νίκη και θέαμα μαζί με την πρόκριση θέλει ο Απόλλωνας (20:00, Cytavision Sports 1)

By on 18 Ιουλίου, 2019 0 4428 Views

Το δεύτερο επίσημο παιχνίδι του θα δώσει απόψε ο Απόλλωνας. Στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ οι «γαλάζιοι» θα φιλοξενήσουν την Κάουνο Ζαλγκίρις (20:00, Cytavision Sports 1) στον επαναληπτικό της νίκης με 2-0.

Το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση. Το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά κυρίως η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια.

Το ζητούμενο για τον Απόλλωνα είναι να μπορέσει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο, να έχει καλή απόδοση και να σφραγίσει την πρόκριση με μια δεύτερη νίκη.

Είναι απαραίτητο οι ποδοσφαιριστές να δουν το παιχνίδι με τη μέγιστη συγκέντρωση για να μπορέσουν να βάλουν ακόμα ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνουν για να φτάσουν σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας ενόψει και των αγώνων που θα ακολουθήσουν στο Γιουρόπα Λιγκ, γνωρίζοντας ότι ο βαθμός δυσκολίας θα είναι πιο ψηλός από γύρο σε γύρο.

Παράλληλα είναι και μια καλή ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές που περιμένουν να πάρουν τα πρώτα λεπτά συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι, να ενταχθούν ομαλά και να δείξουν ότι αποτελούν αξιόπιστες μονάδες στο πλάνο της τεχνικής ηγεσίας.

Θα είναι άλλωστε και το πρώτο παιχνίδι στην Κύπρο και οι φίλοι της ομάδας, θέλουν να δουν κάτι καλύτερο ακόμα και από αυτό που είδαν την περασμένη βδομάδα στη Λιθουανία.

Οι επιλογές του κόουτς

Αλλαγές ετοιμάζει ο Σωφρόνης Αυγουστή στην αρχική ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μολ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα κινείται ο Πέδρο και στο αριστερό ο Μπεσάτ. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Γιούστε και Σάλαϊ. Στον χώρο του κέντρου θα κινούνται οι Σακέτι και Μάρκοβιτς. Στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι ο Γιαννιώτας και στο αριστερό ο Πίττας. Το δίδυμο στην επίθεση θα συνθέσουν οι Γκακπέ και Ζελάγια.